Gisteren was het dan toch eindelijk de grote dag van Liselotte en Jeroen: bijna een jaar na de geplande trouwdatum konden ze dan toch eindelijk trouwen in de schitterende kapel van Kasteel de Haar in Utrecht en we laten graag de previews van hun bruiloft zien!

Het Wapen van Haarzuylen
Hun dag begon echter niet bij Kasteel de Haar. Jeroen deed zijn voorbereidingen in hun eigen huis in Nieuwegein en Liselotte was vertrokken naar Het Wapen van Haarzuylen, een restaurant vlakbij het kasteel waar een deel van hun dag ging plaatsvinden. Met fotograaf Lieke aan zijn zijde deed Jeroen zijn voorbereidingen en was Damien bij Liselotte om haar voorbereidingen te fotograferen. Jeroen stond even later klaar met het kasteel op de achtergrond om zijn bruid voor het eerst te zien. Liselotte kwam even later aan en in die prachtige omgeving was het beeld helemaal zoals ze het wilde, wat zagen ze er prachtig uit!

Kerkelijk huwelijk
Na een korte lunch vertrok het bruidspaar en hun gasten naar de kapel van Kasteel de Haar. Wettelijk zijn ze al getrouwd en vandaag stond dus helemaal in het teken van hun kerkelijke inzegening. En daar leent deze kapel zich natuurlijk perfect voor! Met het mooi glas-in-lood en de intieme sfeer. Liselotte werd door haar vader weggegeven en daarna kon de kerkdienst beginnen. Liselotte had nog als verrassing een lied voor Jeroen ingezongen (ze kennen elkaar van een koor dus dat was wel aan Liselotte toevertrouwd) en met veel andere mooie muziek en persoonlijke verhalen vloog hun kerkdienst voorbij. Het ja-woord werd overtuigend gegeven, net als de eerste kus.
Buiten op het bordes van het kasteel hebben we de groepsfoto’s gemaakt en daarna in de. tuin de fotoshoot van de bruid en bruidegom. Op dit landgoed raak je niet uitgekeken op alle mooie fotoplekken en met het prachtige zonnetje dat we erbij hadden was het weer heel fijn fotograferen hier.

Feestavond
Na de fotoshoot gingen we terug naar het Wapen van Haarzuylen voor het aansnijden van de taart (gemaakt door de ceremoniemeester, knap hoor!) en een gezellige borrel. Even later ging het gezelschap voor het diner aan tafel en waren er tijdens het diner nog wat mooie speeches van familie en vrienden. Omdat een echte feestavond niet mogelijk was, had de ceremoniemeester een leuk spel bedacht voor het bruidspaar en had ook de bruidegom nog een verrassing; een videoboodschap ingesproken door een idool van de bruid. Heel bijzonder! Na ook het maken van de afsluitende foto zat voor ons de bruiloft van Liselotte en Jeroen erop en lieten we een blij bruidspaar achter om nog een gezellige avond er verder van te maken.