De weersverwachting was geweldig, de trouwlocatie zou gegarandeerd voor een geweldige trouwdag zorgen en ook de planning van de dag beloofde veel goeds. Afgelopen donderdag mochten wij de bruiloft van Linda en Dirk bij Kasteel de Haar fotograferen. Wat was het een geweldige dag. Genieten jullie met ons mee? Hierbij de previews van de trouwfoto’s van Linda en Dirk bij Kasteel de Haar en Koetshuis de Haar.

Voorbereidingen

De dag begon voor Linda in Aalsmeer. Het was een drukke bedoening want Linda werd tijdens het doen  van haar haar en haar make-up omringd door haar vier dochters die het maar al te leuk vonden om met de voorbereidingen mee te kijken. Toen het haar en de make-up van Linda gedaan waren, zijn we naar Kasteel de Haar gereden om hier haar trouwjurk aan te trekken. Een mooiere locatie kun je toch niet wensen? 

Voor Dirk begon de dag op een hele andere plek, namelijk in Egmond aan Zee. Dirk heeft hier een prachtig oud karakteristiek huis, dus het vastleggen van zijn voorbereidingen was echt een feest. Eerst deed Dave, de zoon van Dirk zijn pak aan waarna hij vervolgens zijn vader hielp met het aandoen van zijn pak. Dit was een mooi moment.

Nadat Dirk klaar was met zijn voorbereidingen is hij naar Aalsmeer gereden om de dochters van Linda op te halen. Met zijn allen gingen zij in een oud volkswagen busje op weg naar Kasteel de Haar in Utrecht. 

Wettelijk huwelijk

Wie Kasteel de Haar een beetje kent weet dat deze locatie behalve een prachtig kasteel ook een heel mooi kapelletje bevat. Dit is een schitterende plek om een huwelijk te voltrekken. Het was een hele mooie ceremonie met veel intieme momenten. Er werden veel persoonlijke verhalen over het bruidspaar verteld. De dochters van Linda en de zoon van Dirk genoten zichtbaar mee en hier en daar werd door hen een traantje weggepinkt. 

Fotoshoot en een bezoek aan het kasteel

Na het wettelijk huwelijk was het tijd voor de taart. Er stond een prachtige taart, speciaal ontworpen door de dochters van de bruid. Na het aansnijden genoot iedereen buiten in het zonnetje van een stukje van deze lekkere taart. 

Toen iedereen het stukje taart ophad, was het voor ons tijd om foto’s te gaan maken. De gasten konden op dit moment een bezoekje brengen aan het kasteel. Dit is zeker een bezoek waard! We hebben de foto’s rondom Kasteel de Haar gemaakt. Hier zijn bruggetjes, mooie laantjes en prachtige doorkijkjes genoeg om een hele afwisselende trouwreportage te kunnen maken.

Feestavond

Na alle officiële momenten was het tijd om te gaan genieten van een heerlijke barbecue bij het Koetshuis de Haar. Op de tafels stonden kletspotten met hilarische vragen die de gasten elkaar konden stellen. Dit leverde super leuke gesprekken op. Tijdens het eten was er ook tijd voor speeches. Mooie speeches werden gehouden en Linda en Dirk hadden zelf ook heel wat leuks voorbereid. Na de barbecue was het helaas tijd om afscheid te nemen. Door corona kon er helaas geen feest plaatsvinden, maar zij hebben het feest nog tegoed. Het was, zoals de foto’s hieronder laten zien, echt een topdag.