Preview van de trouwfoto’s van Nienke en Patrick bij het Jachthuis Beukenrode in Doorn. Zij trouwden afgelopen vrijdag coronaproof en waren daarmee ons tweede bruidspaar van dit jaar!

Het Jachthuis Beukenrode in Doorn is één van onze favoriete trouwlocaties in de regio Utrecht om te mogen fotograferen. Als huisfotograaf worden wij actief door het team van het Jachthuis aanbevolen aan bruidsparen en kijken wij de locatie en de mogelijkheden erg goed. Het was dan ook erg fijn om bij de tweede coronaproof bruiloft van het jaar dit in deze vertrouwde omgeving te mogen doen.

Maar de dag begon voor Nienke niet in het Jachthuis maar in een kapsalon in Utrecht. Daar had ze lekker ruim de tijd genomen om samen met haar moeder de dag te starten. Haar en make-up werden nauwkeurig daar gedaan en kon ze daarna vertrekken naar Doorn. Ook Patrick kwam daar naartoe om zijn voorbereidingen te doen. Even was er het risico dat ze elkaar zagen maar dat ging gelukkig goed!

In hun eigen mooie kamers konden ze apart van elkaar het trouwpak en de jurk aandoen. Patrick wachtte vervolgens beneden de gasten op en was het tijd voor de ceremonie. Deze vond plaats voor de prachtige beukenboom die ook naamgever van het landgoed is. Nienke kwam met haar vader aan haar hand aangelopen om weggegeven te worden. Dit blijft zo’n bijzonder moment voor iedereen!

Lekker in het zonnetje konden ze even later vol overtuiging het ja-woord tegen elkaar zeggen en de akte ondertekenen, het spannende moment zit erop! De bruidstaart die door Nienke’s moeder gemaakt was stond al klaar om aangesneden te worden en werd er geproost op het bruidspaar. Het Jachthuis heeft een prachtig landgoed en biedt het veel mogelijkheden om lekker met de gasten te borrelen. Er was een mooie tent opgezet waar iedereen ook lekker kon ontspannen en bijpraten.

Even later gingen we op pad om de fotoshoot te doen met het kersverse bruidspaar en ook hier biedt de omgeving alle mogelijkheden voor. Het landgoed heeft mooie laantjes, bospartijen en open stukken. Na de shoot was het tijd voor een heerlijke barbecue (één van de specialiteiten van het Jachthuis) en kwam als verrassing een ijscoman het dessert verzorgen. Daarna was er nog koffie en thee en gingen de gasten langzaam richting huis. Een zeer tevreden bruidspaar achterlatend!