Afgelopen weekend was de bruiloft van Anne en Sicco bij het Jachthuis Beukenrode in Doorn en graag laten wij de previews van hun trouwfoto’s aan jullie zien. Want zowel wij als hun trouwfotografen als het bruidspaar zelf zijn er erg blij mee en trots op!

Jachthuis Beukenrode
De hele trouwdag van Anne en Sicco speelde zich af bij het prachtige Jachthuis Beukenrode in Doorn op de voorbereidingen van Sicco na, deze deed hij bij hun thuis in Utrecht. Anne was intussen al druk bezig met haar voorbereidingen bij het Jachthuis. Samen met twee van haar beste vriendinnen (haar oma is de derde, zo lief!!!) en E-LINE Hairfashion voor make-up en haar. De trouwlocatie biedt ook prachtige plekjes om de jurk mooi om te hangen om ook daar een fijne foto van te maken.

Sicco was ondertussen klaar voor vertrek en kwam ook naar Beukenrode toe voor hun first-look. Buiten op het terras zagen ze elkaar voor het eerst en konden ze elkaar bewonderen in hun trouwkleding. We liepen daarna het landgoed op om foto’s van ze te maken. Dat is geen enkel probleem hier: hoge bomen met veel groen, laantjes, fijn licht en een ontspannen bruidspaar zorgen door hele mooie foto’s.

Ceremonie
Na de lunch kwamen de daggasten intussen aan op het landgoed en ontving Sicco al hun gasten terwijl Anne boven zich verstopt hield. Ze wilde namelijk pas bij de ceremonie voor het eerst gezien worden! De ceremonie ging, dankzij de regenbuien die op afstand bleven, buiten op het veld bij de rode beuk (de naamgever van het landgoed) plaatsvinden. Een prachtige plek met een mooie aanloop voor het bruidspaar. Sicco kwam als eerste met zijn nichtje als bruidsmeisje en daarna was het tijd voor Anne met haar vader, die haar na een korte toespraak weggaf aan Sicco. De ceremonie werd geleid door een oud-buurvrouw van Sicco en samen met de toespraken van de getuigen zorgde dat voor veel persoonlijke momenten.

Na het ja-woord, de ondertekening van de aktes en een laatste gedicht was het tijd voor de bruidstaart, een cadeau van haar oma die met een mooie speech van haar begeleid werd. De borrel vond verder op het terras aan de voorkant van het gebouw plaats en het diner even later onder de sfeervolle stretchtent.

Feestavond
Na het diner kwam er nog een groep avondgasten bij voor de feestavond. Door de beperkingen kon het natuurlijk geen echte feestavond worden maar werd het toch een heel gezellige boel. Inclusief het kapot slaan van een piñata (die bijna op een camera eindigde) en nog een aantal speeches. Daarna was het tijd voor ons om te vertrekken. Blij met de serie en een tevreden bruidspaar op deze mooie locatie achterlatende.