De bruiloft van Anne en Tirsa stond afgelopen zaterdag in onze agenda’s en we laten je nu graag de previews zien van hun trouwdag bij de Oranjerie van Hydepark in Doorn. Die dag stonden er twee bruiloften op onze planning en dus splitsten wij ons op: Annelieke en Caroline waren in Barneveld aan het fotograferen en Damien en Lieke op deze bruiloft.

Den Dolder
De dag begon voor Lieke en Damien in Den Dolder waar Anne zijn voorbereidingen deed bij vrienden thuis en Tirsa in hun eigen huis. De voorbereidingen liepen gesmeerd waardoor binnen korte tijd Anne in hun tuin op zijn bruid stond te wachten. Na een mooi first-look vertrokken we naar hun fotolocaties voor de fotoshoot. Ze hadden namelijk meerdere en zeer afwisselende plekken uitgezocht daarvoor.

Fotoshoot
We reden als eerste naar één van de vele mooie laantjes bij hun in de buurt om in een fijne bos omgeving wat foto’s te maken. Het zonnetje hielp perfect hierbij! Daarna reden we naar een lekker stoere omgeving: de landingsbaan van de Vliegbasis Soesterberg. Deze voormalige militaire landingsbaan is een gedeelte van het jaar open en dan is het een heerlijke plek om te fotograferen. Als laatste reden we naar hun trouwlocatie toe, Oranjerie Hydepark in Doorn. Hier waren we een week eerder voor het eerst om te fotograferen en wat blijft het een fijne plek!

Oranjerie Hydepark
Na de fotoshoot en de aankomst van de gasten konden bruid en bruidegom hun entree maken door een haag van gasten en begon direct erna de ceremonie. Geleid door een goede vriendin van het bruidspaar en tevens ervaren BABS ging dat op een persoonlijke manier. Na het ja-woord, de kus en de ringen die door een neefje werden gebracht kon het bruidspaar lekker borrelen met hun gasten op het terras. Inclusief uitzicht op de prachtige tuin.

Feestavond en een verrassing
Na ook groepsfoto’s gemaakt te hebben konden de gasten aan tafel voor een heerlijk diner. Na het diner kwamen er nog avondgasten bij en gingen wij met het bruidspaar naar buiten om de afsluitende foto te maken. Hier moesten we extra de tijd voor nemen want binnen waren de gasten een verrassing voor aan het bereiden voor het bruidspaar. Er stond namelijk als opening van de feestavond iets bijzonders gepland: een heuse flashmob van alle gasten voor het bruidspaar. Gelukkig waren wij erbij om ook dit hoogtepunt van de dag vast te leggen, zo tof! Hierna was het voor ons einde van de dag, we gingen weg vol vertrouwen dat het nog een mooie avond verder zou worden voor het bruidspaar.