Op vrijdag 1 juli was het eindelijk de trouwdag van Daisy en Bram. In de omgeving van Haarlem zou hun hele dag plaatsvinden en gingen ze zelfs midden in de stad trouwen, in het prachtige oude Stadhuis op de Grote Markt. Wij hadden er zin in!

Zowel bruid als bruidegom gingen voor hun voorbereidingen naar hun ouderlijk huis. Bram deed dat bij zijn ouders en Anastasia was erbij, Damien ging naar het ouderlijk huis van Daisy in Haarlem. Daar kwam even later Bram haar ophalen in een prachtige klassieke Volkswagen bus. We reden daarna het centrum in om daar hun fotoreportage te doen. De Grote Markt, aan het water en lekker wandelend door de gezellige straatjes en met een prachtig zonnetje konden we de foto’s voor ze maken.

De daggasten hadden zich ondertussen bij het Stadhuis verzameld en kon hun bruidspaar hun entree daar maken. De mensen op de terrassen hadden genoeg te kijken :). De trouwzaal is een statige zaal met mooi licht en een prachtige entree voor het bruidspaar. Het ja-woord werd even later gegeven en na het maken van de groepsfoto verplaatste het hele gezelschap zich naar de kerk in Halfweg voor het kerkelijk huwelijk.

Het interieur van de Rooms-Katholieke kerk was opvallend, na een renovatie van de kerk hadden ze een bijzondere lichtwand gemaakt en dat zorgde voor prachtige fotomogelijkheden. Weggegeven door haar vader, wat een intens moment blijft dat altijd, konden ze ook hier even later het ja-woord geven en elkaar de trouwringen uitwisselen.

Na het kerkelijk huwelijk verplaatste de groep zich naar de feestlocatie, De Groene Liede in Vijfhuizen. Hier stond de bruidstaart klaar om aangesneden te worden en hebben we daarna in de tuin van de trouwlocatie de groepsfoto’s gemaakt. De kok was intussen druk bezig met de barbecue voor het diner en was het na het diner al snel tijd voor de openingsdans. De feestavond ging direct goed van start maar toch namen we het bruidspaar nog even mee naar buiten, om in het zonnige avondlicht nog een paar laatste foto’s met ze te maken.