Afgelopen vrijdag zijn Chantal en Brian getrouwd op een wel hele stoere trouwlocatie in Den Haag, namelijk Haags Hoog, en we laten graag hun previews van de trouwfoto’s aan je zien. Na hun plannen omgegooid te hebben door de bruiloft uit te stellen en een andere trouwlocatie te moeten zoeken waren ze er nu helemaal klaar voor!

Den Haag en Wassenaar
De voorbereidingen van het bruidspaar vonden in Den Haag en Wassenaar plaats. Brian deed deze bij zijn vader thuis in Wassenaar en Chantal bij hun thuis in Den Haag. Samen met een groep vriendinnen van de Middelbare school, haar zus en moeder. Een gezellige boel was het dus daar! Toen zij allebei helemaal perfect uitzagen, wat indrukwekkend was want Brian moest door een verkeerde levering een paar dagen voor de bruiloft nog een ander pak uitkiezen, konden ze vertrekken naar hun trouwlocatie vlakbij het Zuiderpark in Den Haag.

Haags Hoog
Deze trouwlocatie in Den Haag ligt op verdieping 6 en 7 van een voormalig bedrijvenpand waar een complete kas op gebouwd is. Het uitzicht over de stad is fantastisch en doet de naam Haags Hoog eer aan. Onder andere een bierbrouwerij en een koffiebranderij zitten hier en dus is het zonder aankleding al helemaal sfeervol en stoer. Maar het was allemaal prachtig aangekleed en de ceremonieplek in de Kas, waar ook later de borrel en het feest waren was echt gaaf. Enthousiast kwamen bruid en bruidegom dan ook de ceremonie binnenlopen waar ze elkaar voor het eerst in trouwkleding zagen. Tranen vloeiden overal om ons heen!

Tijdens de ceremonie werden er verschillende persoonlijke verhalen over het bruidspaar verteld door onder andere ouders en konden ze elkaar daarna vol overtuiging het ja-woord geven. Eigenlijk wilde het bruidspaar daarna al weglopen maar de akte moest toch ook nog even ondertekend worden. Hierna kon het bruidspaar echt gefeliciteerd worden en konden de gasten gaan borrelen waarna wij een korte shoot deden in het gebouw.

Feestavond
Na het diner kwam er nog een groep avondgasten bij en kwam het bruidspaar even later de dansvloer op om hun openingsdans te doen. Deze hadden ze geweldig ingestudeerd en zag er schitterend uit. De gasten hoefden vervolgens niet echt overtuigd te worden om Chantal en Brian op de dansvloer te vergezellen. Even later was er nog een proeverij en rondleiding door de bierbrouwerij en kon er vooral verder lekker gedanst worden. Net voor 12 uur verliet het bruidspaar als eerste de trouwlocatie om te vertrekken, een enthousiaste menigte achterlatend. Wat een dag!