Gisteren mochten wij de bruiloft van Ellen en Marc vastleggen en deze keer hoefden wij helemaal niet ver te rijden. De bruiloft vond namelijk plaats bij Fort Vechten in Bunnik. Dit is een prachtig oud fort omringd door veel natuur. Geniet mee van de previews van de trouwfoto’s van Ellen en Marc op het Fort bij Vechten.

De voorbereidingen

Ook de voorbereidingen van Ellen en Marc waren voor ons in de buurt. De voorbereidingen van Ellen vonden bij hun thuis in Culemborg plaats door Renee van Beauty by Renee. Een vriendin van Ellen en de moeder van Ellen waren hier ook om te helpen bij het aandoen van de jurk. Dit was een speciaal moment.

De voorbereidingen van Marc vonden in Nieuwegein, in het huis van de vader van Marc plaats. Het was een mooi huis dat uitkeek op het water waar regelmatig oude schepen voorbij voeren. Aangezien Marc het liefste in een t-shirt en een korte broek rondloopt, was het aandoen van zijn pak een leuke aangelegenheid. Alle voorbereidingen konden twee keer worden vastgelegd, want toen hij net zijn pak aanhad trok hij de eerste lagen alweer uit omdat hij het veel te warm had. We zijn nog even het dakterras opgegaan om hier mooie foto’s van Marc te maken. Toen het eindelijk elf uur was zijn we naar Culemborg gereden om hier Ellen op te halen.

De first-look blijft altijd een heel speciaal moment. De reactie van de bruid en de bruidegom als zij elkaar voor het eerst zien, blijft heel speciaal. Na de first-look zijn wij met het pontje naar Houten gegaan. Hier hebben wij een korte stop gehouden om wat foto’s van het bruidspaar samen met de trouwauto te maken.  

Ceremonie

Om 1 uur kwamen wij aan bij Fort bij Vechten. Alle vrienden en familie stonden klaar om het bruidspaar een warm welkom te heten. Na het warme welkom en alle mooie reacties van iedereen liepen we door naar de plek waar de ceremonie plaatsvond. Met het lekkere weer kon de ceremonie gewoon buiten plaatsvinden. Alles was mooi versierd en met een mooi uitzicht op een meertje kon deze plek niet beter. 

De ceremonie werd geleid door de beste vriend van Marc. Dit zorgde natuurlijk voor super leuke anekdotes en mooie persoonlijke verhalen. Ellen en Marc hadden drie bruidsjongens die de ringen mochten brengen, wat echt aandoenlijk was. 

Na het ja-woord, de ondertekening van de aktes en de laatste woorden van de ceremoniemeesters was het tijd om de bruidstaart aan te snijden. Ellen en Marc zijn fan van Harry Potter. Geweldig dus om dit in de bruidstaart terug te zien. Zodra iedereen een stukje taart had, werden Ellen en Marc door alle vrienden gefeliciteerd. Het is altijd bijzonder om te zien hoe iedereen met een bruidspaar meegeniet. Ook was er een whiskey en sigaar moment met Marc en zijn dierbaren. Gegarandeerd toffe foto’s! 

De fotoshoot en een bezoekje aan Fort Vechten

Terwijl wij de fotoshoot deden, mochten de gasten een bezoek brengen aan het museum van Fort Vechten. Dit museum is heel interessant en de gasten waren dan ook erg enthousiast. Wij hadden de mogelijkheid om echt in het oudste gedeelte van het fort trouwfoto’s te maken. Wij hebben zowel in het fort als buiten rondom het fort hele mooie foto’s van het bruidspaar gemaakt. 

Feestavond

Na de fotoshoot was het tijd voor het diner. Deze keer was het een heel origineel diner. Er stond buiten een grote pizzaoven en heel veel verschillende soorten pizza’s werden vers voor ons gebakken. Na de pizza’s was het tijd voor tiramisu en vers schepijs. Maar dit was nog niet het einde van de dag. Na het diner was het tijd voor de feestavond. Alle avondgasten arriveerden en de start van het feest werd geopend met een openingsdans. Halverwege de feestavond werd er nog gespeecht en een spel gespeeld, waarna het feest weer werd hervat. Voor ons was dit het einde van de dag. We kijken terug op een hele mooie trouwdag, vol met persoonlijke momenten.