Preview van de trouwfoto’s van Nikki en Alexander bij de Mof in Leusden. Zij trouwden afgelopen zondag coronaproof en waren daarmee ons eerste bruidspaar van dit jaar!

Nog nooit eerder fotografeerden wij onze eerste bruiloft van het jaar pas in juni. Maar in dit rare coronajaar was dat wel het geval. Na de zeer stille april en mei maanden was het nu dan toch echt zover: wij konden onze eerste bruiloft fotograferen.

En hoewel we vooraf bang waren dat dit misschien wat onwennig zou gaan zijn of zelfs lastig was dit helemaal niet het geval. Zeker: er was veel ruimte tussen de mensen tijdens de ceremonie, er waren geen uitbundige felicitaties na de plechtigheid en er waren een stuk minder gasten dan het bruidspaar van plan was geweest. Maar verder was het eigenlijk gewoon op en top een bruiloft zoals hij hoort te zijn.

Zo was er een prachtig bruidspaar, emotionele momenten, een bijzondere entree bij de ceremonie van het bruidspaar (in een bakfiets haha), een fijne trouwlocatie namelijk De Mof in Leusden en veel lieve gasten. En zo was er ook een gezellig diner en zelfs een echte openingsdans!

De fotoshoot hebben we in een bos en op de hei bij Hilversum gedaan. Ondanks wat regen hebben we daar hele fijne foto’s van het bruidspaar kunnen maken en had het bruidspaar zelfs voor rookbommen gezorgd voor een dramatisch effect.

Kortom: eigenlijk was het gewoon echt een topdag en zijn we enorm blij dat we bij de bruiloft van Nikki en Alexander mochten zijn om deze te fotograferen.