Zaterdag 2 juli was een dag waarop alles samen kwam: super toffe en stoere locaties, een prachtig bruidspaar, lieve gasten en heerlijk weer. We konden dus niet wachten om de bruiloft van Nikki en Sander bij de voormalige gevangenis De Lik en de sterrenwacht Sonnenborgh in Utrecht te gaan fotograferen!

Bruidegom Sander deed zijn voorbereidingen bij hun thuis in Utrecht en daar startte dus ook Anastasia en Damien ging naar Zeist om daar in het ouderlijk huis van Nikki haar voorbereidingen te fotograferen. Bij beiden ging dit soepel en stonden ze even later in de sfeervolle tuin klaar voor de first-look. Na dit moment vertrokken we naar één van onze favoriete fotolocaties in Zeist om daar hun fotoshoot te gaan maken. Met de mooie kleuren en fotolocaties hier en een bruidspaar dat gemakkelijk voor de camera staat was dit wederom geen probleem.

We vertrokken daarna naar het centrum van Utrecht om daar bij de voormalige gevangenis maar nu feestlocatie De Lik hun ceremonie eerst nog wat foto’s met het bruidspaar te maken (wat een stoere plek daarvoor) en daarna voor hun ceremonie. Deze vond plaats in de voormalige kerk van het complex en was prachtig aangekleed! De ceremonie werd grotendeels door één van de beste vriendinnen van de bruid geleid en was vol met liefdevolle en grappige anekdotes. Na de geloftes die ze aan elkaar deden was het tijd voor het ja-woord en de trouwringen.

Na de ceremonie verplaatste de groep zich naar de voormalige luchtplaats voor de felicitaties en borrel en kon er dankzij het mooie weer ook het diner hier plaatsvinden.

Na het diner ging de groep aan boord van twee mooie sloepen om daarmee naar de sterrenwacht Sonnenborgh te gaan. Hier is een gave feestzaal en de DJ stond klaar om iedereen een mooie feestavond te bezorgen. De groep had er zin in en na de openingsdans stond de dansvloer dan ook snel vol. En dat is eigenlijk gedurende de hele avond zo gebleven. De feestavond vloog dan ook voorbij en even voor 1.00u was het tijd voor het bruidspaar om te vertrekken. Wat een toffe dag!