Gisteren mochten we de bruiloft van Marjolein en Georges fotograferen en graag laten we jullie de previews van hun trouwfoto’s zien die we onder andere bij de Buitenplaats Sparrendaal gemaakt hebben. Marjolein en Georges zijn echt ontzettende lieve mensen en hun dag was dan ook een genot om mee te mogen maken!

Hotel Karel V
Hun dag begon in hartje Utrecht, om precies te zijn bij Grand Hotel Karel V. Dit statige hotel ligt in het centrum van de stad maar is een oase van rust en groen. Hier deden zowel de bruid als de bruidegom de voorbereidingen en waren wij er uiteraard bij om deze te fotograferen. Het blijft zo leuk om dit te doen, zo kan het bruidspaar tenminste later aan elkaar laten zien hoe die momenten waren. In de tuin van het hotel zagen ze elkaar daarna voor het eerst. Vervolgens gingen we het centrum in om hier op een aantal karakteristiek plekken hun fotoshoot te doen. Zo kwamen we langs de Domtuin en de Nieuwe Gracht. 

Buitenplaats Sparrendaal
Daarna vertrokken Marjolein en Georges naar de Buitenplaats Sparrendaal. Deze ligt in Driebergen en dus net buiten de stad. Ook de buitenplaats biedt prachtige mogelijkheden voor mooie foto’s en dus gingen we ook hier met het bruidspaar nog een rondje lopen voor wat foto’s. Hier ligt de nadruk dan weer meer op het groene en kleurrijke, toch heel anders dan in de stad. 

Na een snelle lunch vertrok het bruidspaar omdat hun daggasten ze nog niet mochten zien. Die kwamen even later allemaal aan en konden de bruid en bruidegom hun entree maken. Omdat het weer goed meewerkte kon ook de ceremonie buiten plaatsvinden in de tuin van de Buitenplaats. Hun ceremonie zat vol met persoonlijke verhalen, emoties en liefde. Na twee duidelijke ja-woorden waren ze dan nu toch echt getrouwd. Daar kon op geproost worden en ging de hele groep op de foto. Vrij vroeg ging het gezelschap vervolgens aan tafel voor het diner dat in de statige raadzaal plaatsvond. 

Fort de Batterijen
Na het diner was er een borrel en vertrokken we daarna met een stoere klassieke schoolbus naar hun avondlocatie, Fort de Batterijen. Dit fort ligt op de grens van Nieuwegein en Houten en is een sfeervolle en stoere evenementenlocatie. Hier stond een mooi aangeklede tent voor hun klaar. De avond werd vervolgens gevuld met dank aan DJ Wouter Vink van Finch Discoteam met onder andere een pubquiz, bingo via een silent disco, speeches, filmpjes, heerlijke burgers en vooral heel veel gezelligheid. Wat een fijne sfeer was er! De avond vloog dus ook voorbij en voor we het wisten was het middernacht, het tijdstip waarop alles moest eindigen. Door een haag van sterretjes vertrok het bruidspaar. Wat een heerlijke dag!