We zijn wel gewend dat veel bruidsparen kiezen voor de regio Utrecht om te trouwen en dat ze soms van verder weg komen om dat te doen. Maar Cristina en Martijn kwamen wel van heel ver: ze kwamen helemaal uit Chicago in de Verenigde Staten! Martijn komt oorspronkelijk uit Wijk bij Duurstede en mede daarom kozen ze ervoor om in de regio Utrecht te trouwen. En wel op een hele mooie locatie, namelijk de Buitenplaats Amerongen.

Gelukkig zijn mensen uit Chicago blijkbaar wat gewend qua warmte want ze troffen het: het was een tropische dag op zaterdag 18 juni, hun trouwdag. Af en toe gelukkig met een afkoelend windje erbij, maar warm was het toch zeker wel. En lekker zonnig, en dat is dan weer heerlijk natuurlijk. Rond de middag arriveerden het bruidspaar op hun trouwlocatie en we gingen daar direct hun photoshoot in de tuin maken. De tuin van het kasteel biedt daarvoor bijna onbeperkt mogelijkheden, met overal hoge bomen, kleurrijke bloemen en mooie bruggetjes en lanen. De tijd vloog dus voorbij.

Inmiddels waren de families ook aangekomen en bij het Poortgebouw was er een korte lunch en tijd voor groepsfoto’s. Hierna kwamen ook de andere gasten aan en vertrokken we naar de ceremonieplek. Gelukkig met een tent, want in de zon was het inmiddels wel heel heet geworden…

De ceremonie was een hele leuke mix van Amerikaanse en Nederlandse invloeden en met prachtige speeches van onder andere vier vrienden, travel companions, van het bruidspaar. De ringen werden door het schattige bruidsmeisje gebracht en iedereen genoot van de fijne sfeer en verhalen. Na de ceremonie ging het bruidspaar met hun gasten terug naar het Poortgebouw voor een toost en een aantal speeches, hoewel het gezin van Martijn dit op een swingende muzikale manier deed.

Lekker borrelend op het terras vloog de tijd voorbij en stond het diner in de prachtige grote zaal van het Koetshuis klaar. Ook hier waren nog verschillende toespraken en konden bruid en bruidegom voor het dessert hun bruidstaart aansnijden. Vooral bruidsmeisje Sophia kon hier niet op wachten.

DJ Wouter van B-BE stond even later klaar voor de openingsdans van het bruidspaar en beiden deden ook nog een dans met één van hun ouders, super mooi om de avond zo te starten. Kort daarna was het voor ons het einde van de bruiloft, maar niet voor weer een mooie afsluitende foto met het bruidspaar gemaakt te hebben. Congratulations on tying the knot!