Previews van de trouwfoto’s van Sharon en Gerard. De bruiloft vond grotendeels plaats in de grote tuin van de ouders van Sharon. Zij trouwden afgelopen zaterdag en waren daarmee onze vijfde bruidspaar in coronatijd. 

Sharon en Gerard bijna een jaar voor hun bruiloft om kennis te maken met ons en waren direct overtuigd van onze kwaliteit. Ze kozen er vol vertrouwen voor om ons de hele dag op hun bruiloft erbij te hebben. Ze wisten toen nog niet dat de bruiloft op een heel andere manier gevierd zou gaan worden dan ze zelf toen dachten.

Alle maatregelen rondom het coronavirus zorgde er uiteindelijk voor dat ze niet op de door hun gekozen trouwlocatie gingen trouwen maar dat ze alles verplaatsten naar de tuin van haar ouders die in de buurt van Apeldoorn wonen. Hier konden ze hun dag vieren zoals zij dat wilden en hadden ze het allemaal in eigen hand.

Maar hun dag begon niet daar maar voor Sharon in hun eigen huis in Woerden en voor Gerard in Oudewater in het huis van zijn ouders. Nadat ze elkaar even later zagen waren er al direct veel tranen van geluk! We gingen bij een waterplas in de buurt wat foto’s maken en daarna was er tijd voor een korte lunch. We reden daarna naar het Kasteel Sterkenburg bij Driebergen om hun fotoshoot te maken. Aangezien het toen nog niet aan het regenen was konden we dit zowel binnen als buiten doen. Na de shoot reden we naar het huis van de ouders van Sharon.

En wat zag het daar geweldig uit! Er was een prachtige tent neergezet en prachtig aangekleed. De gasten stonden te popelen om het bruidspaar te ontvangen en ook Trouwambtenaar Mark van Leeuwen van Mooi Trouwen stond er helemaal klaar voor. De ceremonie werd met humor, liefde en mooie verhalen ingevuld en kon eigenlijk niet lang genoeg duren. Maar toch: onder een daverend applaus werd hun huwelijk voltrokken!

Daarna was het tijd voor de felicitaties, speeches, het aansnijden van de bruidstaart, borrelen en het maken van groepsfoto’s. De ceremonieplek was inmiddels omgebouwd tot dinerzaal en zag er ook prachtig uit! Na het diner werd er weer snel een heuse danszaal van gemaakt en kon DJ Bas van White Vision Sound aan de slag om er een swingende en ultieme feestavond van te maken. En met succes, de gasten gingen uit hun dag! Toen uiteindelijk toch het laatste nummer gedraaid werd en het bruidspaar met sterretjes uitgeleide werden was dit het einde van een fantastische dag. En alles dat er overbleef was een grote opruimactie in de tuin van de ouders van Sharon :).