Previews van de trouwfoto’s van Jantina en Erik bij het Kasteel Montfoort. Zij trouwden afgelopen dinsdag coronaproof en waren daarmee ons vierde bruidspaar van dit jaar!

Het zijn rare tijden, ook voor Jantina en Erik. Eigenlijk zouden zij op 9 mei trouwen maar dat kon door de coronamaatregelen niet doorgaan. Gelukkig konden zij hun burgerlijk huwelijk op 1 juli wel voltrekken en zal hopelijk later dit jaar hun kerkelijk huwelijk en het feest plaatsvinden.

Hun trouwdag vond voor een groot gedeelte plaats in Montfoort. Daar ontmoeten we elkaar bij het Kasteel Montfoort, tevens hun trouwlocatie vandaag. Eerst hebben we in de omgeving van het kasteel wat foto’s gemaakt en was het daarna tijd voor het officiële moment van de dag. In de sfeervolle trouwkapel de Commanderije die onderdeel is van het kasteel verzamelden hun gasten die voor een groot deel van ver gekomen waren. Jantina is namelijk van oorsprong uit Groningen en Erik uit België. De omgeving van Utrecht was daardoor enigszins in het midden. De ceremonie was er één met mooie verhalen, een stukje humor en tranen van geluk!

Na het officiële ja-woord was het tijd voor een coronaproof groepsfoto onder de grote boom bij het kasteel en konden de gasten daarna het bruidspaar feliciteren. In de keuken van het kasteel werd ondertussen de laatste hand gelegd aan de uitgebreide lunch waarvoor de gasten even later aan tafel konden gaan.

In de namiddag was het daarna tijd voor de uitgebreide fotoreportage met het bruidspaar. Dit deden we in de omgeving van de Haarrijnse Plas. Een fotolocatie waar we nog niet eerder geweest waren maar die, zeker met de typisch Hollandse luchten, een prachtige plek bleek!

Hierna eindigde hun eerste trouwdag. Wij hopen dat in november hun tweede dag kan plaatsvinden en kijken er al naar uit!