We waren er nog niet aan toegekomen maar ook de bruiloft van Noortje en Jorik op het zeer fotogenieke Slot Zeist verdient een preview op het blog!

Verrassend genoeg waren we nog niet eerder op Slot Zeist geweest om een bruiloft te fotograferen. We keken er dan ook erg naar uit om hun mooiste dag hier te gaan fotograferen. De ochtend begon ontspannen bij hun thuis, waar ze allebei hun voorbereidingen deden. Noortje beneden en Jorik was naar boven verbannen. Hun dochtertje lag intussen lekker te slapen, onbewust van wat er allemaal om haar heen gebeurde. Na de first-look in hun tuin reden we naar de vlakbij gelegen vliegbasis Soesterberg om daar OP de landingsbaan foto’s te maken. Zooooo gaaf! Samen met de prachtige wolken en het zonnetje die er tussendoor scheen kwam deze locatie helemaal tot leven.

Daarna reden we door naar hun trouwlocatie Slot Zeist om daar zowel binnen in het slot als buiten in de tuin een tweede serie foto’s te maken. Ook hier waren mogelijkheden te over, wat een sfeervolle locatie!

Even later kwamen de gasten aan en konden ze een plekje zoeken in de luxe spiegelzaal voor de ceremonie. Jorik kwam de ceremonie binnen met hun dochtertje op z’n arm, Noortje aan de arm van haar vader. Bijzondere momenten!

Na het ja-woord was het tijd voor de grote groepsfoto op de trappen van het Slot en het aansnijden van de bruidstaart. Buiten op het terras in het zonnetje kon de borrel plaatsvinden en maakten we even later ook met kleine groepjes nog een aantal foto’s. Het diner vond ook weer plaats in die mooie spiegelzaal. Tijdens de zonsondergang zijn we samen nog even naar buiten gaan om die mooie afsluitende foto te maken van ze, waarna wij naar huis gingen. Wat een fantastische kennismaking met deze trouwlocatie, hopelijk mogen we er snel weer fotograferen!