Previews bruidsreportage Linschoten en Oudewater – Francien en Egbert

Previews van de bruidsreportage die we in Linschoten, Oudewater en Woerden gemaakt hebben voor Francien en Egbert – Trouwfotograaf Utrecht

De winterstop heeft voor ons maar kort geduurd (gelukkig). Na eind december de bruiloft van Carmen en Wesley nog gefotografeerd te hebben op Kasteel de Haar (de resultaten volgen snel) was het begin februari alweer tijd voor de bruiloft van het lieve stel Francien en Egbert. Hun bruiloft vond plaats in de schattige plaatsjes Linschoten en Oudewater en de receptie en diner bij het sfeervolle restaurant de Markies in Woerden.

De dag begon al vroeg met de voorbereidingen van hun beiden. Francien was in haar ouderlijk huis en Egbert een paar huizen verder in hun appartement. Na elkaar voor het eerst in de trouwkleding gezien te hebben reden we naar Oudewater voor het maken van de fotoreportage. Helaas regende en waaide het hard waardoor we de shoot binnen gemaakt hebben, namelijk in Museum de Heksenwaag en hun kerk in Linschoten.

De daggasten verzamelden zich intussen in het dorpscafé van Linschoten en werd, lekker in omgekeerde volgorde, de bruidstaart aangesneden. Even later vond in het Oude Stadhuis van Oudewater de trouwceremonie plaats. Een sfeervolle plek daarvoor! Onder gejoel kwamen ze naar buiten en reden we terug naar Linschoten voor de lunch en daaropvolgend de kerkdienst. Daar mochten we tijdens de dienst helaas geen foto’s van maken, wel van de kinderen die daarna een lied voor ze zongen!

We gingen daarna naar Woerden om in restaurant de Markies de receptie te hebben en een uitgebreid diner. Dat was allemaal perfect verzorgd en Annelieke en ik konden daarna tevreden naar huis: de kop voor 2019 is eraf!