Jawel, hij is er weer! Het overzicht van de trouwreportages die wij afgelopen jaar hebben mogen fotograferen. Onze favoriete, vetste, emotioneelste en mooiste foto’s zitten in dit overzicht. Geniet en bekijk het overzicht hieronder.

Waarom Tweemetervijf fotografie / Trouwfotografen Utrecht op jullie bruiloft?

Foto’s zijn er om even terug te kunnen keren naar die belangrijke momenten in jullie leven. Wij zijn Annelieke en Damien en het is onze passie om op een persoonlijke manier de bijzondere momenten uit jullie leven vast te leggen. Om later de glimlach op jullie gezichten te laten verschijnen.

Locatie – Licht – Liefde

Dit zijn wat ons betreft de drie elementen die een unieke trouwfoto moet hebben: een sfeervolle locatie die bij jullie past, mooi licht (dat we ook graag zelf creëren) en jullie liefde die ervan afstraalt. Vinden jullie dat ook?

Waarom twee fotografen?
Wij zijn ervan overtuigd dat twee fotografen veel voordelen hebben op jullie bruiloft:

– we zijn tijdens officiële momenten minder opvallend aanwezig omdat we minder rond lopen.
– we fotograferen de mooiste momenten vanaf de beste plek (en dit begint al bij jullie voorbereidingen die we bij jullie beiden kunnen fotograferen).
– we zien meer en kunnen meer spontane momenten fotograferen, van jullie EN van jullie gasten.
– we combineren onze creatieve ideeën tot unieke foto’s.

Wij fotograferen altijd met ons tweeën en zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld.

Wat eerdere bruidsparen over ons schrijven:

“De bruiloft was perfect en we zijn dan ook blij dat deze perfecte dag ook op een perfecte manier is vastgelegd.”

“De manier waarop de juiste hoek en het juiste licht wordt gevonden zorgt voor hele mooie, vette foto’s. Dat is wat we wilden voor onze trouwfoto’s. Die wens hebben ze helemaal waar gemaakt.”

“Damien is super relaxed, vrolijk en gezellig en ook tweede fotograaf Annelieke is geweldig! Wij hebben met hun een top ervaring gehad en willen hen graag aan iedereen aanraden!”