Lovestory trouwreportage Tessa en Teun – Rijswijk en Kijkduin

Zojuist hebben Tessa en Teun hun lovestory en trouwfoto’s voor het eerst bekeken en met veel plezier laat ik hem nu ook aan jullie zien. Eerder schreef ik over  hun prachtige trouwdag het volgende:

Gisteren mocht ik de trouwreportage van Tessa en Teun op het strand van Kijkduin maken en ze hadden er een echte strandbruiloft van gemaakt. Inclusief het perfecte weer! Geniet hieronder mee van hun previews.

Tessa en Teun waren precies 10 jaar samen en wat begon als een reden voor een leuk feestje groeide uit naar een bruiloft. Een échte bruiloft! Inclusief trouwjurk, een prachtige trouwlocatie, veel lieve mensen om hun heen met speciale aandacht voor hun tweeling Stijn en Lotte. Wonende in Kijkduin en houdende van het strand kwamen ze al snel uit bij Beachclub Titus als locatie voor hun bruiloft. Een heerlijk ontspannen strandtent met genoeg mogelijkheden voor een onvergetelijke dag!

Maar de dag begon met hun voorbereidingen thuis. Tessa en de kinderen kleedde zich om bij hun thuis, Teun deed dat bij de buren. In hun sfeervolle jaren 30 woning was het niet moeilijk om mooie foto’s te maken hiervan. Toen ze allebei zover waren gingen we naar de tuin waar ze elkaar voor het eerst zouden zijn. Spannend voor de kinderen maar vooral ook Teun om omgedraaid op haar te moeten wachten. Ontzettend blij waren ze om elkaar te zien en ze zagen er prachtig uit! En de kinderen ook in hun bijpassende kleding, schitterend! Na een korte lunch vertrokken we naar Kijkduin om daar in de duinen en op het strand de fotoreportage te maken. Er stond een flinke wind maar het licht was prachtig en we hadden veel lol bij het maken van de foto’s, precies zoals dat hoort. Terwijl de daggasten zich bij de strandtent verzamelden verstopten Tessa en Teun zich zodat ze even later bovenaan de trap vanaf de duintop hun entree, samen met hun kinderen, konden maken. Een bijzonder moment voor ze. Direct aansluitend vond de ceremonie plaats met mooie toespraken en veel gelach, mede door het verhaal van trouwambtenaar Jeroen Smits.

Na de ceremonie was het tijd voor champagne, macarons en borrelen. De barbecue stond al flink haar best te doen voor het heerlijke diner. Even later begonnen de DJ’s van The Blacklights hun voorbereidingen te treffen voor de feestavond die bij binnenkomst van het bruidspaar ook gelijk begon. Na het bruidspaar nog even naar het water meegenomen te hebben voor wat foto’s bij het laatste mooie licht was het tijd voor mij om naar huis te gaan, een ongetwijfeld mooi feest achterlatend.

Op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft? Neem dan vooral contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!