Lovestory trouwreportage Landgoed Duin en Kruidberg – Monique en Coen – Trouwfotograaf Utrecht

Vanavond zijn het lieve bruidspaar Monique en Coen langs geweest om hun trouwfoto’s voor het eerst te zien. Eerder schreef ik het volgende over hun trouwdag:

Previews Trouwreportage Landgoed Duin en Kruidberg – Monique en Coen – Trouwfotograaf Utrecht

Picknicken met uitzicht op hun fantastische trouwlocatie, een hert op de juiste plek, een zeer sfeervolle en authentieke trouwzaal en een stoere feestlocatie in het Koetshuis van het landgoed: wat een unieke dag was de trouwdag van Monique en Coen op het landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort-Noord!

En Tweemetervijf fotografie mocht erbij zijn als de trouwfotograaf op hun bruiloft. Al vroeg begon Monique met haar voorbereidingen bij hun thuis. In een relaxte sfeer deed ze die maar wel regelmatig denkende aan het weer. Want na wekenlang warm en zonnig weer was er sprake van regenbuien voor vandaag. Even later kwam Coen aan om haar op te halen, in een schitterend pak stond hij in hun achtertuin op haar te wachten.

Nadat ze elkaar bewonderd hadden reden we naar Santpoort-Noord (gemeente Velsen). Daar ligt hun trouwlocatie, Landgoed Duin en Kruidberg. Een statige locatie met een landgoed eromheen inclusief mooie vijver en hoge, oude bomen. Eerst hebben ze samen gepicknickt met uitzicht over het landgoed en zijn we daarna al wandelend over het landgoed de trouwfoto’s gaan maken. Toevallig kwam er op het juiste moment en op de juiste plek een hert het pad oversteken wat voor een uniek fotomoment zorgde!

Monique en Coen trokken zich daarna even terug waarna het tijd was voor de ceremonie. Helaas was het inmiddels gaan regenen en vond deze binnen plaats. Maar wat een sfeervolle zaal, schitterend! Onder applaus van hun daggasten sloten ze hun huwelijk. We gingen naar het ernaast gelegen Koetshuis voor de felicitaties en het aansnijden van de bruidstaart. Ook de groepsfoto’s maakten we hier en was het daarna tijd voor een uitgebreid barbecue buffet.

Na het verwelkomen van de avondgasten was het dan tijd voor de openingsdans. Monique danst als hobby en er werd dan ook een show verwacht. Coen had zich duidelijk goed voorbereid en samen maakten ze er een spetterende opening van het feest van! De gasten smulden van hun optreden. De dansvloer liep daarna vol en was het daarna tijd voor mij om te vertrekken. Op naar de bruiloft van de volgende dag aan de andere kant van het land!

Op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!