Trouwfoto Kasteel Wittem - Trouwfotograaf Utrecht

Lovestory trouwreportage Kasteel Wittem – Mandy en Kevin – Trouwfotograaf Utrecht

Vanavond hebben Mandy en Kevin voor het eerst hun lovestory en trouwfoto’s kunnen bekijken van hun bruiloft. Wat een fantastische dag is  het geweest en wat zijn hun trouwfoto’s mooi geworden. Eerder schreef ik dit over hun trouwdag:

Previews Trouwreportage Kasteel Wittem – Mandy en Kevin – Trouwfotograaf Utrecht

Het is altijd bijzonder eervol als je de bruiloft van een bekende mag fotograferen. Kevin en ik waren klasgenoten op de middelbare school en vroeg mij hun bruiloft te fotograferen. En wat een fantastische dag werd het!

Het begon al met hun trouwlocatie: Kasteel Wittem in Gulpen – Wittem, Zuid-Limburg. Sfeervol, alles tot in de puntjes geregeld en Bourgondische verzorging. Zowel Mandy als Kevin deden hun voorbereidingen op het kasteel, ieder ‘opgesloten’ in een eigen kamer. Buiten op de trap van het kasteel zagen ze elkaar voor het eerst en dat zorgde voor de eerste liefdevolle emoties. Wat een lief stel!

Samen met videograaf Wendy van MyWeddingVideo.nl gingen we op pad om in het park om het kasteel heen de trouwfoto’s te maken. Zon, Hollandse luchten en een lieflijke tuin maakte dit geen grote opgave. En Mandy en Kevin zijn een gezellig en ontspannen stel om voor de camera te mogen hebben!

Daarna was het tijd voor de trouwceremonie, waar er nog een verrassing zou zijn voor het bruidspaar. Oma had namelijk kunnen regelen dat Martin Hurkens kwam zingen, onder andere het nummer You raise me up bij hun binnenkomst. Kippenvel moment! Ook spraken ze hun geloftes naar elkaar uit, ook dat was weer een kippenvel moment.

Na de ceremonie was er champagne en bruidstaart en natuurlijk de felicitaties. De lange tafel waaraan gedineerd zou worden stond al klaar en gingen ze even later met hun gasten genieten van een uitgebreid diner. De avondgasten kwamen even later binnen en was de dj zich warm aan het draaien voor een goed feest. Mandy en Kevin openden het feest met een mooie dans waarna een groep gasten nog een verrassing hadden, ook zij deden nog een dans voor het bruidspaar. De sfeer zat er gelijk goed in en zal ongetwijfeld tot het einde alleen maar beter zijn geworden.

Nog op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft? Neem contact op voor de mogelijkheden!