Lovestory van de trouwreportage De Landgoederij in Bunnik tijdens de bruiloft van Amanda en Jeff, gemaakt door Tweemetervijf fotografie / Trouwfotograaf Utrecht

Vanavond zijn Amanda en Jeff langs geweest op ons kantoor om voor het eerst hun trouwfoto’s te bekijken. Eerder schreven we over hun trouwdag het volgende:

De bruiloft van Amanda en Jeff was de eerste bruiloft die gepland stond na de zomerstop. Fris en fruitig en vol nieuwe inspiratie gingen we in de vroege ochtend naar hun huis in Alphen aan den Rijn toe om daar de voorbereidingen van Amanda vast te leggen en even later ook die van Jeff bij zijn ouders thuis. Dit gebeurde allemaal in een uiterst relaxte sfeer en er was niet veel van spanning bij het bruidspaar te merken.

Dat was even later tijdens de first-look in hun tuin toch nog wel een beetje anders, toen er op hun gezichten toch wel wat spanning zat. Maar ze bleken er allebei prachtig uit te zien, Amanda in een schitterende trouwjurk en Jeff in een opvallend paars pak met witte details. We vertrokken naar het landgoed Beerschoten voor het maken van de trouwreportage. Een plek met veel schaduw en dat was ook erg fijn wat de temperatuur begon al richting de 30 graden te gaan inmiddels.

Na de fotoreportage vertrokken we naar hun prachtige feestlocatie, De Landgoederij in Bunnik. Hier ging in de Deel, de voormalige schuur van de boerderij, de ceremonie plaatsvinden. Een grote groep daggasten was gekomen om dit bijzondere moment voor Amanda en Jeff bij te wonen. Weggegeven allebei door een ouder kwamen ze allebei binnen, dit blijft een emotioneel moment voor ouders! Begeleid door prachtige live-muziek van The Dutch Pianist voltrok de ceremonie zich en onder luid geklap gaven ze elkaar de eerste kus!

Buiten op het terras stond de champagne en de bruidstaart klaar voor de gasten en kon er lekker geborreld worden. Na ook het maken van de groepsfoto’s bleef het bruidspaar uiteindelijk met een kleiner groepje over om daarmee uitgebreid te gaan dineren, dit in een sfeervolle zaal in het Kasteel Cammingha. Rond zonsondergang namen wij ze nog mee voor een rondje over het terrein voor wat afsluitende foto’s en was het daarna tijd voor ons om te vertrekken.