Vanavond mocht we de de lovestory en de uitgebreide trouwfoto serie aan Kim en Dennis showen. Wat een perfecte trouwdag hadden ze en wat hebben wij van hun dag genoten. De lovestory laat hun dag in een paar minuten zien. Geniet je mee? Eerder schreven we over hun dag:

Gisteren mochten we de schitterende bruiloft van Kim en Dennis fotograferen. Waren de weersvoorspellingen eerst nog negatief voor deze dag, opeens sloegen die om en werd het ook qua weer een fantastische dag!

Die dag begon voor ons in het ouderlijk huis van Kim in Nieuwerkerk aan de IJssel. Daar deed zij samen met haar zus en broer haar voorbereidingen. Er was een gezellige en ontspannen sfeer. Even later startte ook Dennis met zijn voorbereidingen. Toen hij klaar was stapte hij in de trouwauto om zijn bruid op te halen.

Na hun eerste moment samen deze dag was het tijd voor een lunch in de tuin van haar ouders en vertrokken we daarna om eerst bij de Oude Veerhaven wat trouwfoto’s te maken en daarna naar de Kralingse Plas voor het tweede deel. Met een heerlijk zonnetje en een fijne temperatuur maar voor al een ontzettend lief, gezellig en fotogeniek bruidspaar was dat genieten voor ons. We vertrokken daarna snel naar hun trouwlocatie The Boathouse in Rotterdam aan de Kralingse Plas voor de trouwceremonie. Deze kon buiten op het terras plaatsvinden, wat een locatie! Uitzicht over de Plas, veel privacy en gewoon een heerlijke sfeer. Met veel mooie emoties als tranen van geluk en hard gelach voltrok de ceremonie zich.

Na de ceremonie was het tijd om te proosten op het kersverse bruidspaar, het aansnijden van de taart en het maken van groepsfoto’s. De tijd vloog om en voor we het wisten was het alweer tijd voor het diner. Die werd vergezeld met prachtige voordrachten van de gasten, heel mooi hoe iedereen een kort verhaaltje voor het bruidspaar had voorbereid. De avondgasten kwamen even later binnen  en DJ Wouter van Finch Discoteam was zich warm aan het draaien. De openingsdans bleek spectaculair te zijn met meerdere verschillende nummers en dansen maar tot verrassing van het bruidspaar hadden ook gasten nog wat verschillende dansen ingestudeerd. Wat een plezier en lol direct op de dansvloer, het feest ging direct heel goed los. Na onze kenmerkende ‘afsluitende foto’ gemaakt te hebben was het tijd om in te pakken en naar huis te gaan. Wat een top dag is dit geweest!