Trouwfotograaf Utrecht Helden Panningen Kessel

Lovestory Peggy en Martijn – Trouwfoto’s Helden, Panningen en Kessel

Trouwfoto’s Helden, Panningen en Kessel

Als trouwfotograaf Utrecht mag ik ook regelmatig verder weg voor het maken van de trouwreportages. Zoals deze keer in Noord-Limburg: in Helden, Panningen en Kessel. Daar gingen Peggy en Martijn trouwen. Ik leerde hun kennen via een bruidspaar dat ik eerder had mogen fotograferen en vrienden zijn van Peggy en Martijn. Samen met second-shooter Erik Wardekker heb ik deze dag vastgelegd.

Met de voorbereidingen van hun beiden vastgelegd was het tijd dat ze elkaar voor het eerst bij het ouderlijk huis van Peggy mochten zien. Daarna gingen we naar hun feestlocatie, Kasteel de Keverberg, om daar hun trouwfoto’s te maken. Een afwisseling tussen oud en modern, tussen donker en licht. Geen enkel probleem dus om hier een schitterende fotoserie voor Peggy en Martijn te maken. Daarna gingen we naar het stadhuis in Panningen voor het wettelijk huwelijk. Met een zachte G werd hun huwelijk voltrokken. Daarna reden we door naar de kerk in Helden om daar in deze prachtige Rooms-Katholieke kerk het kerkelijk huwelijk te laten voltrekken. Een zeer fotogeniek moment!

Feest
Na het kerkelijk huwelijk reden we weer naar hun feestlocatie om daar de zeer smaakvolle bruidstaart aan te snijden en te borrelen. Als verrassing kwam de fanfare waar Peggy lid van is nog langs om te spelen. Het diner stond even later klaar en kon ik in de tussentijd de same-day slideshow klaarzetten. Na het diner kwamen de avondgasten binnen en vulde de prachtige feestzaal zich met sfeer, licht en gezelligheid. De openingsdans van Peggy en Martijn was prachtig waarna even later natuurlijk de eerste van ongetwijfeld vele polonaises. Wij vertrokken even later terug naar Utrecht om van een welverdiende zomervakantie te gaan genieten.

Ben je op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft? Neem dan zeker contact met mij op!