Trouwreportage Buitenplaats Amerongen Utrecht

Lovestory Marjolijn en Jeroen – trouwfoto’s Buitenplaats Amerongen

Trouwfoto’s Buitenplaats Amerongen – Lovestory Marjolijn en Jeroen

Marjolijn en Jeroen leerde ik kennen bij hun thuis terwijl hun twee zoontjes op de bank lekker tv zaten te kijken. Oftewel: een lekker ontspanning setting. En zo zijn Marjolijn en Jeroen ook en zo is hun trouwdag ook geworden: in de schitterende setting van de Buitenplaats Amerongen met hun familie en vrienden genieten van het mooie weer, elkaars gezelligheid en de liefde tussen Marjolijn en Jeroen.

Om ook de kinderen aan mijn aanwezigheid als fotograaf te laten wennen hadden we vooraf op Ford bij Vechten een pre-weddingshoot waar ook hun kinderen bij waren. Zo konden ze wennen aan de grote camera’s en werd duidelijk dat ze vooral ook lol mochten hebben voor de camera. En dat ging op de trouwdag van hun mama en papa zeker verder.

Want ze hoefden helemaal niet meer aan mij te wennen en hadden al snel niet meer door dat ik erbij was. Marjolijn en Jeroen waren tegelijkertijd bezig met hun voorbereidingen op verschillende verdiepingen van hun huis, zodoende kon ik bij hun allebei de voorbereidingen fotograferen. Lekker traditioneel kwam Jeroen aanrijden en belde hij aan bij zijn eigen huis om Marjolijn op te halen. We reden naar de Buitenplaats Amerongen om daar eerst van alleen hun twee en later ook met de jongens erbij de trouwfoto’s te maken. De plek van de ceremonie stond al helemaal klaar, mooi op een veld uitkijkend over de buitenplaats.

De zon scheen dan ook heerlijk, super weer om het wettelijk huwelijk buiten te laten plaats vinden. Eerst kwam Jeroen samen met hun jongens en twee nichtjes aanlopen en daarna Marjolijn aan de hand van haar vader, beide genoten ze enorm van dit bijzondere moment! De ceremonie was vol emoties, humor en mooie muziek. Na het ja-woord en een grote groepsfoto liepen we naar het hoofdgebouw voor het aansnijden van de bruidstaart, het sabreren van een fles champagne en de borrel. Het diner werd ondertussen in het poortgebouw klaarzet waar even later het diner plaatsvond. De avondgasten kwamen even later aan en in een volle zaal kwamen Marjolijn en Jeroen binnen om met een openingsdans het feest direct te openen. Na nog sfeerimpressies van het feest gemaakt te hebben was voor mij hun bruiloft helaas ten einde.

Ben je op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft? Neem dan zeker contact met mij op!