Lovestory Kasteel Duurstede – Alexandra en Mark – Trouwfotograaf Utrecht

Half september zijn Alexandra en Mark getrouwd op het romantische Kasteel Duurstede en Tweemetervijf fotografie / Trouwfotograaf Utrecht mocht erbij zijn om deze te fotograferen!

De dag begon met de voorbereidingen van Alexandra en Mark. De vader van Alexandra woont 2 straten van hun eigen huis vandaan en dus was de verdeling snel gemaakt: Alexandra ging haar voorbereidingen doen bij haar vader thuis en Mark in hun eigen huis, ook in Wijk bij Duurstede. Beiden konden zodoende ook gefotografeerd worden door mij.

Even later kwam Mark in een klassieke auto aanrijden om zijn bruid op te halen. Bij de voordeur zagen ze elkaar voor het eerst en waren ze onder de indruk van hoe ze allebei uitzagen! We reden daarna naar het Kasteel Duurstede toe om vanuit daar de trouwfoto’s te maken. Eerst gingen we het dak op van één van de twee torens om met uitzicht op Wijk bij Duurstede te fotograferen. Daarna hebben we in de omgeving van het kasteel en in het dorp en bij de haven de rest van de foto’s gemaakt.

Alexandra en Mark gingen daarna even naar huis om de gasten de tijd te geven te arriveren bij hun trouwlocatie. Daar kwamen ze even later aangereden en werd vervolgens in het prieel hun huwelijk voltrokken. De borrel vond heerlijk ontspannen op de binnenplaats plaats en hebben we ook nog groepsfoto’s gemaakt. In één van de zalen van de grote toren vond het diner plaats en verzamelden de avondgasten zich in de feestzaal beneden. Met een rustige openingsdans openden ze het feest waarna ik even later naar huis ging. Wat blijft deze trouwlocatie prachtig om te mogen fotograferen!

Zelf nog op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft? Neem contact op voor de mogelijkheden!