Lovestory Kasteel De Hooge Vuursche Baarn – Bruiloft Alexandra en Roderick

Lovestory Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn – Bruiloft Alexandra en Roderick

Tijdens de première avond van hun trouwfoto’s kregen Alexandra en Roderick hun eigen lovestory te zien die ik tijdens hun bruiloft op Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn heb gemaakt. Eerder schreef ik over hun grote dag het volgende.

Wat een supergave trouwdag was het gisteren van Alexandra en Roderick! Alles liep precies zoals gehoopt met een prachtig bruidspaar, een fantastische trouwlocatie, schitterend weer en allemaal lieve mensen om hun heen. Vanaf de voorbereidingen van Alexandra was ik erbij tot en met een deel van het feest en ik had er geen seconde van willen missen!

Bij haar ouders thuis had Alexandra de nacht ervoor geslapen en deed daar ook haar voorbereidingen. Een heel gemoedelijke sfeer hing er totdat Roderick mooi op tijd met een fantastische witte Tesla opeens al voor de deur stond. Toen was het toch even haasten :). Maar een prachtige bruid kwam even later van de trap af. Samen reden we naar hun trouwlocatie toe, Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. Een stijlvolle, sfeervolle locatie waarvan we dankzij de BABS nu weten dat het Top Trouwlocatie van 2017 en 2018 is. Op het landgoed om het kasteel, wat meer een buitenhuis is, hebben we de fotoreportage gemaakt, lekker spelend met het prachtige zonnetje dat er scheen.

Na het maken van de fotoreportage verdween het bruidspaar uit het zicht en kwamen de daggasten aan. In de schitterende Parkzaal zaten ze klaar voor de ceremonie waarna Roderick en Alexandra apart van elkaar naar binnen kwamen. De BABS maar ook alle vier getuigen hadden persoonlijke speeches voorbereid om er zo een heel intieme trouwceremonie van te maken. Na de ceremonie was het tijd voor de felicitaties, het sabreren van een fles champagne en het aansnijden van de heerlijke taart.

Tijdens de borrel hebben we de groepsfoto’s gemaakt en was het even later tijd voor het diner. Ook hierbij weer een aantal mooie speeches tussen de verschillende gangen door. De avondgasten kwamen intussen binnen gedruppeld en was de DJ zich op aan het warmen. De openingsdans van Alexandra en Roderick ging erg goed en het feest ging direct goed van start! Na nog wat laatste foto’s gemaakt te hebben was het tijd voor mij om weer naar huis te rijden. Wat een heerlijke dag weer!

Ook nog op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft? Neem dan vooral contact met mij op!