Lovestory Kasteel de Haar – winterbruiloft Carmen en Wesley

Lovestory van de winterbruiloft van Carmen en Wesley op Kasteel de Haar gemaakt door bruidsfotograaf Utrecht.

Het jaar 2018 was al een fantastisch trouwjaar, schitterende bruiloften hebben we mogen fotograferen. En de bruiloft van Carmen en Wesley eind december op Kasteel de Haar in Utrecht was een geweldige afsluiter van het trouwjaar.

De dag begon voor ons in het hotel waar Carmen zich voorbereidde, namelijk het Carlton President hotel in Maarssen. Van buiten misschien een weinig inspirerend gebouw, van binnen bleek het een zeer sfeervol en fotogenieke omgeving te zijn. Zo konden we mooie foto’s van de jurk, sieraden en haar voorbereidingen zonder problemen maken.

Maar natuurlijk mag ook Wesley niet ontbreken. Hij deed zijn voorbereidingen in hun eigen huis en ook daar hebben we dus gefotografeerd. Hij kwam even later naar het hotel toe om zijn bruid op te halen. Ze zagen er allebei fantastisch uit en menig traantje rolde over de wangen. Super!

We reden vervolgens naar hun fantastische trouwlocatie toe; Kasteel de Haar. Hier maakten we zowel binnen als buiten de trouwfoto’s. Ondertussen was Annemarie van Just Marie druk bezig om alles prachtig aan te kleden, zij is echt een aanrader als je extra sfeer en aankleding op je bruiloft wilt hebben.

De ceremonie vond plaats in de Balzaal van het kasteel; het plafond is één van de grote aandachtstrekkers van deze ruimte. Maar ook het bruidspaar was dat toen ze ieder apart binnen kwamen. Een mooie ceremonie was het resultaat! Daarna gingen we naar het Koetshuis van Kasteel de Haar voor een uitgebreid diner en natuurlijk de feestavond. Een supergaaf feest was het, zeker niet in de laatste plaats door de twee geweldige pianisten van Pumpin Piano’s! Tot het einde bleven we erbij en geen moment hebben we ons verveeld. Een mooie openingsdans, polonaises, de Limbo en uiteindelijk werd het bruidspaar ook nog op de schouders gehesen. Top wat een dag! We krijgen spontaan zin in alle bruiloften van 2019 :).