Trouwfoto Rotterdam Brienenoord Brug Trouwfotograaf Utrecht

Lovestory Joyce en Jeroen – Trouwfoto’s Rotterdam

Trouwfoto’s Rotterdam – Lovestory Joyce en Jeroen

De bruiloft van Joyce en Jeroen vond de hele dag plaats in Rotterdam, de woonplaats van hun en hun twee lieve kinderen. Een echte Rotterdamse bruiloft moest het daarom worden en dat lukte zeker met een aantal passende fotolocaties waaronder de SS Rotterdam! In het gezelschap van hun familie en vrienden trouwden ze lekker buiten met uitzicht over het water.

Prinsessenjurk
De trouwdag van Joyce en Jeroen begon voor hun beide vlakbij elkaar: Jeroen kleedde zich in hun eigen huis om en Joyce samen met de kinderen in haar ouderlijk huis een paar straten verderop. Tussen haar eigen voorbereidingen door kleedde ze ook hun kinderen prachtig aan in een mooi pakje en echte prinsessenjurk! Wat zagen ze er alle vier uiteindelijk mooi uit! Jeroen kwam ze ophalen en samen reden we naar de eerste fotolocatie toe, het stoomschip SS Rotterdam.

SS Rotterdam
Aangezien het de Wereldhavendagen waren in de haven van Rotterdam was het overal gezellig levendig en lagen er veel schepen in de haven. Op de SS Rotterdam mochten we overal fotograferen en konden we zowel binnen als buiten gave foto’s maken. Hier zou je uren kunnen blijven fotograferen maar we gingen door. Het begon echter enorm te regenen en dus zochten we beschutting onder de van Brienenoordbrug, een perfecte plek om wat stoerdere foto’s te maken. Daarna maakten we nog in een park en bij de Rotte wat foto’s voordat we naar hun trouwlocatie reden, het restaurant Bergsche Plas aan de gelijknamige plas. Hier kun je op een soort van eilandje trouwen. En aangezien het weer inmiddels weer helemaal opgeklaard was kon dat ook gelukkig. Onder toeziend oog van hun kinderen, familie en vrienden gaven ze elkaar het ja-woord.

Bergsche Plas
Na het ja-woord was het tijd voor de borrel en groepsfoto’s waarna de groep aan tafel ging voor de barbecue. In het avondzonnetje kon ik de same-day slideshow voorbereiden voor de avondgasten die even later aankwamen. Nadat Joyce en Jeroen de gasten verwelkomt hadden was het tijd voor de openingsdans, omringd door iedereen die hun dierbaar is. Even later was het voor mij tijd om terug naar huis te rijden, een heel leuk bruidspaar achterlatend.

Ben je op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft? Neem dan zeker contact met mij op!