Lovestory Jachthuis Beukenrode Doorn – Marianne en Jeroen – Trouwfotograaf Utrecht

Lovestory Jachthuis Beukenrode Doorn – Marianne en Jeroen – Trouwfotograaf Utrecht

Ik heb Marianne en Jeroen hun lovestory en trouwfoto’s mogen laten zien en deel deze nu graag met jullie! Ik schreef eerder over hun dag het volgende:

Previews trouwreportage Jachthuis Beukenrode Doorn – Marianne en Jeroen – Trouwfotograaf Utrecht

Gisteren mocht Tweemetervijf fotografie de bruiloft fotograferen van Marianne en Jeroen op het sfeervolle en gastvrije Jachthuis Beukenrode in Doorn. Samen met hun twee lieve en gezellige dochters en al hun gasten maakten ze er een prachtige dag van!

Het was een wat frisse dag met aardig wat wind maar desondanks was de sfeer hartverwarmend op de grote dag voor Marianne en Jeroen. Vanaf het moment dat Annelieke en Damien bij hun thuis begonnen met fotograferen was de sfeer ontspannen en gezellig en werd er veel gelachen. De kinderen renden van enthousiasme steeds door het hele huis, hun papa en mama gingen eindelijk trouwen!

Beiden deden hun voorbereidingen bij hun thuis en toen ze elkaar onderaan de trap voor het eerst zagen rolden er wat tranen bij ze, prachtig om te zien! We reden daarna naar hun trouwlocatie, het Jachthuis Beukenrode in Doorn. Op het bosrijke en kleurrijke landgoed hebben we hun trouwfoto’s gemaakt, even later ook samen met hun twee dochters. Na de lunch trok het bruidspaar zich terug naar boven om daarna hun entree aan het begin van de ceremonie te maken.

Die ceremonie vond buiten plaats met uitzicht over het landgoed en onder een mooie tent. Jeroen kwam aanlopen met hun twee dochters, Marianne werd door haar vader weggegeven. Met hun dochters naast zich luisterden ze naar de toespraak van de ambtenaar en mochten ze daarna hun eigen geloftes voorlezen. Nadat het huwelijk voltrokken was, was het tijd voor een borrel op het terras van het Jachthuis. Een relaxte en ontspannen sfeer moest dat hebben en dat lukte zeker.

Even later ging het gezelschap aan tafel voor een uitgebreid diner en diverse speeches. Aan het einde hebben we nog een gave eindfoto gemaakt van het bruidspaar met hun locatie in het donker waarna Annelieke en Damien naar huis vertrokken. Weer een geslaagde bruiloft gefotografeerd!

Zelf nog op zoek voor een fotograaf voor jullie bruiloft? Neem contact op voor de mogelijkheden!