Trouwfoto's Rotterdam Stadhuis Nieuwe Instituut Waalse Kerk Heerenhuys

Lovestory Iris en Ruben – Trouwfoto’s Rotterdam

Trouwfoto’s Rotterdam – Lovestory Iris en Ruben

Wow wat een prachtige dag was de bruiloft van Iris en Ruben. Althans, als je niet naar buiten keek want de regen kwam met bakken uit de hemel, de hele dag door. Maar wat was er ongelooflijk veel liefde binnen te vinden! De hele trouwdag van Iris en Ruben vond in Rotterdam plaats, de woonplaats van ze en de stad waar vooral Ruben actief in de politiek is geweest. En dat had zo z’n voordelen op de dag.

Trouwauto
De dag begon in het ouderlijk huis van Iris waar ze samen met haar ouders en 2 van haar 3 broers de voorbereidingen deed. Een gezellige drukte was het daar dus. Ruben kwam even later aan in een zeer stijlvolle trouwauto en stond hij met open mond te kijken toen hij Iris voor het eerst zag. In de mooi rode trouwauto reden we vervolgens naar het stadhuis van Rotterdam toe, de slecht-weer fotolocatie die ze gekozen hadden.

Stadhuis Rotterdam
Het stadhuis Rotterdam was mij niet onbekend maar dankzij de connecties van Ruben, tijdens zijn studententijd fractievoorzitter van het CDA in de gemeenteraad geweest, leerde ik het stadhuis op een totaal andere manier kennen. Voor de fotoshoot mochten we op plekken komen waar je anders niet mocht komen zoals de raadzaal. Het stadhuis heeft verder prachtig glas-in-lood ramen en een sfeer die je in maar weinig stadhuizen nog ziet. We raakte dus niet uitgefotografeerd hier! Toch moest het want de daggasten kwamen aan voor het wettelijk huwelijk. Deze vond in de grote trouwzaal boven plaats, een unieke en zeer statige plek om te kunnen trouwen!

Burgemeester Aboutaleb 
Maar er was nog een verrassing: de ceremonie zou geleid worden door een man van statuur en iemand die maar zelden de mogelijkheid heeft om een trouwceremonie te leiden: Burgemeester Aboutaleb. Ondanks het verschil in partij maakte hij de tijd vrij om Iris en Ruben in het echt te verbinden. Iets waar vooral Ruben, terecht, uitermate trots op was. Na de ceremonie en de felicitaties ging de groep gasten naar het Nieuwe Instituut voor het aansnijden van de bruidstaart, een lunch en een aantal voordrachten.

Kerkelijk huwelijk en Heerenhuys
Na de lunch vertrokken Iris en Ruben naar de nabij gelegen Waalse Kerk voor het laten voltrekken van hun kerkelijk huwelijk. Een sfeervolle en mooi aangeklede kerk waar een mooie dienst het resultaat was. Daarna vertrok de groep naar de locatie van vandaag, het Heerenhuys dat vlakbij de Euromast ligt. Daar vond een borrel en het diner plaats. De avondgasten kwamen even later aan en in spanning werd er uitgekeken naar de openingsdans, Iris en Ruben hadden hem gelukkig goed ingestudeerd en zag er prachtig uit! Het feest barstte direct goed los en zal ongetwijfeld zo door gegaan zijn tot het einde.

Ben je op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft? Neem dan zeker contact met mij op!