Trouwfotograaf Haarlem Elswout Utrecht Tweemetervijf fotografie

Lovestory Guusje en Jeroen – Trouwfoto’s Haarlem en Elswout

Trouwfoto’s Haarlem en Elswout – Lovestory Guusje en Jeroen

Als trotse inwoners van Haarlem hoefden Guusje en Jeroen niet lang te zoeken naar de trouwlocatie waar ze het allerliefste gingen trouwen: de Orangerie van Elswout. Het park kwamen ze vaak al om te wandelen en nu was het tijd om er hun trouwlocatie van te maken. Met een avondbruiloft zorgden ze ervoor dat al hun gasten bij de ceremonie konden zijn en gelijk konden overgaan op het feest. Een feest die tot het einde toe gefotografeerd zou worden!

Verjaardag
Maar eerst was het tijd voor de voorbereidingen van Guusje en Jeroen. Guusje deed haar voorbereidingen in haar ouderlijk huis in Uitgeest en Jeroen in hun nieuwe huis in Haarlem, deze werden gefotografeerd door second-shooter Erik. In de tuin van het huis van de ouders van Guusje zagen ze elkaar voor het eerst en was het tijd voor taart. Nog niet voor hun huwelijk maar omdat het ook de verjaardag was van Guusje!

Orangerie Elswout
Na de verjaardagstaart reden we naar hun trouwlocatie Orangerie Elswout toe om daar de fotoreportage te maken. Het was één van die mooie zonnige dagen van september en het landgoed lag er prachtig bij, vol schitterende fotomogelijkheden: oude bomen, sfeervolle watertjes, prachtig licht en een in-en-in verliefd stel. De tijd vloog om terwijl we het fotograferend over het landgoed liepen. Ondertussen kwamen de daggasten aan voor een proost op het aanstaande bruidspaar en de jarige en ging de groep aan tafel voor het diner.

De trouwzaal vulde zich even later met al hun gasten en kon het wettelijk huwelijk voltrokken gaan worden. Genietend van elkaar en van hun gasten en met mooie geloftes voor elkaar was het een heerlijke ceremonie om te mogen fotograferen. Na de ceremonie was het tijd voor een grote groepsfoto op de trappen van de Orangerie en kon het bruidspaar daarna gefeliciteerd worden. De DJ had er ook zin in en het duurde niet lang voordat de openingsdans plaatsvond en het feest losbarstte. Het werd een te gekke avond met veel sfeer en gezelligheid. In de regen werden ze uitgezwaaid door de gasten en was het tijd voor mij om snel richting Rotterdam te rijden voor de bruiloft die de volgende zou plaatsvinden.

Ben je op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft? Neem dan zeker contact met mij op!