Lovestory Finley Het Witte Huis – Emma en Koert – Trouwfotograaf Utrecht

Vanavond zijn Emma en Koert langsgekomen om hun lovestory en complete trouwreportage te bekijken. Eerder schreef ik het volgende over hun trouwdag die begin november plaatsvond:

Nog maar net terug van de fotoreis in Rome mocht ik doorreizen naar Loosdrecht voor de bruiloft van Emma en Koer. Hun trouwdag vindt op een locatie plaats die al lang op mijn ‘wensenlijstje’ stond en eindelijk was het zover: Finley Het Witten Huis.

Mede omdat Emma en Koert momenteel druk met verbouwen en verhuizen zijn deden ze ook allebei hun voorbereidingen op de trouwlocatie. Dat was erg prettig voor Annelieke en mij want daardoor konden we bij beiden de voorbereidingen goed vastleggen!

Buiten op de steiger, met een prachtig uitzicht over de Loosdrechtse Plassen, zagen ze elkaar voor het eerst en waren ze gelijk diep onder de indruk van hoe mooi ze allebei uitzagen. Hier hebben we ook de fotoreportage gemaakt, lekker gebruik makend van de mogelijkheden van deze prachtige locatie.

Hun gasten arriveerden even later en wachtend in het zonnetje zagen ze Koert in een boot aankomen. In de trouwzaal kwam daarna ook Emma aan en kon hun huwelijk voltrokken gaan worden. Er waren verrassingen voor het bruidspaar, waaronder het live gezongen ‘Ave Maria’ en haar broer die ook ging zingen. Een ceremonie vol lachen en tranen werd het daarmee.

Bij de verschillende vuurtjes op het terras kon iedereen daarna genieten van champagne, bruidstaart en elkaars gezelligheid. Op de steiger maakten we de grote groepsfoto en daarna ook de foto’s van kleinere groepjes. In de keuken werd intussen een heerlijk diner voor de gasten voorbereid en kon de groep aan tafel.

Na het diner verplaatste de groep zich naar de feestzaal waar DJ RutgerVL zich al warm aan het draaien was. Na de openingsdans was het voor ons tijd om richting huis te gaan, een ongetwijfeld erg gezellige avond achter ons latende.

Zelf op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft? Neem dan snel contact op voor de mogelijkheden!