Trouwfotograaf Utrecht Kasteel de Haar

Lovestory Caitlin en Peter – Trouwfoto’s Kasteel de Haar Utrecht

Trouwfoto’s Kasteel de Haar Utrecht – Lovestory Caitlin en Peter

Vrij kort voor hun bruiloft namen Caitlin en Peter contact met mij op om te vragen of ik hun bruiloft kon fotograferen. Ik leerde hun snel kennen als een internationaal stel: Caitlin is uit Amerika, Peter uit Nederland maar ze wonen in China. De eerste kennismaking vond daarom ook via Skype plaats. En die ging gelukkig goed zodat ik begin september op hun bruiloft erbij mocht zijn.

En die bruiloft ging op een prachtige locatie plaatsvinden, namelijk Kasteel de Haar in Utrecht. Niet alleen Caitlin en Peter zelf maar ook een deel van hun gasten en de bridal party van Caitlin bereiden zich hier voor. Een schitterende setting daarvoor! Op de grote laan leidend naar het kasteel zien Caitlin en Peter elkaar voor het eerst, ze zien er allebei prachtig uit! Wandelend over het landgoed maken we de trouwfoto’s. Het is wel wat twijfelachtig qua temperatuur en daarom vindt de ceremonie niet zoals gepland buiten plaats maar in de op het landgoed aanwezige kapel. Voor mij de eerste keer en als ik binnenkom valt mijn mond open van verbazing, wat een prachtige plek om te mogen trouwen!

Kapel
Caitlin komt aan de hand van haar vader de kapel inlopen waar Peter voor al staat te wachten. De ceremonie wordt begeleidt door live klassieke muziek, wat helemaal in deze setting past! De kapel zit vrijwel helemaal vol met gasten van over de hele wereld, wat bijzonder dat iedereen hier naartoe gekomen is om dit moment mee te mogen maken. Na de ceremonie gaan we naar het Koetshuis van het Kasteel de Haar voor de borrel. Na de groepsfoto’s gemaakt te hebben, natuurlijk extra belangrijk bij zo’n internationaal gezelschap, gaan ze aan het diner. In de feestzaal worden intussen de voorbereidingen getroffen voor de feestavond en ik maak een aantal foto’s klaar voor de same-day slideshow.

Na het diner verplaatst de groep zich naar de feestzaal en starten Caitlin en Peter de avond met hun openingsdans; een mooie dans die de sfeer van de avond gelijk goed neerzet. De groep gaat los en het is een enorm gezellige avond!

Ben je op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft? Neem dan zeker contact met mij op!