Lovestory Buitenplaats Sparrendaal Driebergen – Lianne en Hubert – Trouwfotograaf Utrecht

De dag voordat mijn zomervakantie begon stond deze prachtige en zeer zomers bruiloft van Lianne en Hubert op de Buitenplaats Sparrendaal op het programma. Gisteravond kwamen ze bij mij op bezoek voor de première van hun lovestory en trouwfoto’s.

Maar de dag begon niet op de Buitenplaats. Lianne deed haar voorbereidingen in haar ouderlijk huis, Hubert in hun nieuwe huis. Hubert kwam haar daar ook ophalen en nadat ze elkaar voor het eerst in de trouwkleding gezien hadden was het tijd om naar de Buitenplaats Sparrendaal te gaan. Op het landgoed hebben we de trouwfoto’s gemaakt waarbij we mooi gebruik konden maken van de zon die in overvloede scheen. Het was ruim 30 graden en dus zochten we ook lekker de schaduw op.

Even later kwamen de daggasten en ‘verborgen’ Lianne en Hubert zich. De trouwzaal stond helemaal vol en toen iedereen een plekje gevonden had kwamen eerst hun kinderen en daarna Hubert en Lianne binnen, onder luid geklap en met veel tranen van geluk! De ceremonie had een ontspannen karakter door de aanwezigheid van de vele kinderen en wederom met geklap voltrokken ze hun huwelijk.

Buiten stonden de bruidstaarten klaar om aangesneden te worden en zorgde de champagne voor de broodnodige verfrissing. Op het veld achter de locatie hebben we de groepsfoto’s gemaakt en ging de groep daarna aan het ‘sharing dinner’ wat er overheerlijk uitzag. Na het diner kwamen de avondgasten aan en maakten het bruidspaar even later hun entree in de danszaal. De openingsdans zag er prachtig uit en de gasten genoten ervan! De dansvloer was daarna even vol maar door de warmte zochten veel gasten ook de relatieve koelte op van buiten. Een gezellige mix van sferen was het resultaat! Aan het einde van de avond ging de groep en de DJ alsnog los waardoor het feest een waardige afsluiter kreeg. Wat een dag!

Op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!