Trouwfotograaf Utrecht Baarn Hooge Vuursche

Lovestory bruiloft Kasteel De Hooge Vuursche – Esmeralda en Dennis – Soest en Baarn

Vanavond zijn Esmeralda en Dennis langs gekomen voor de première avond van hun trouwfoto’s. Eerder schreef ik over hun dag het volgende:

Na maandenlang mooi en warm weer opeens een dag met temperaturen onder de 20 graden en veel regen. Maar wat werd het een warme, sfeervolle en prachtige dag op de bruiloft van Esmeralda en Dennis op Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn!

Hun dag begon al vroeg met de voorbereidingen van Esmeralda bij hun thuis. Annelieke en ik geven even later ook naar Dennis om in zijn ouderlijk huis zijn voorbereidingen te fotograferen. Nadat hij zich aangekleed had ging ik terug naar Esmeralda om bij haar het aandoen van de jurk te fotograferen terwijl Annelieke het ophalen van Dennis door de trouwauto fotografeerde. Esmeralda stond ik helemaal klaar voor om Dennis voor het eerst te zien maar eerst moest nog een pittige regenbui afgewacht worden. Gelukkig had Dennis niet voor een cabrio gekozen…

Nadat ze elkaar voor het eerst gezien hadden gingen we naar een nabij gelegen pannenkoekenboerderij waar ze graag komen, deze hadden ze gekozen in verband met de regen. Na hier wat foto’s gemaakt te hebben, en uiteraard een pannenkoek gegeten te hebben, was het buiten inmiddels opgedroogd en reden we naar het nabij gelegen Cantonspark in Baarn. De zon scheen inmiddels en het park bood meer dan voldoende foto mogelijkheden waardoor we een erg leuke afwisseling in de serie konden maken.

We zaten daarna nog maar net in de auto toen het weer hard begon te regenen. We reden naar één van de mooiste trouwlocaties van de regio, Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. Daar stonden hun gasten al klaar om ze te verwelkomen en was het tijd voor de ceremonie. Het werd een hele mooie ceremonie met veel emoties, gelach en ophalen van herinneringen. Met een groot applaus sloten ze hun huwelijk! Daarna was het tijd voor de borrel, het aansnijden van de bruidstaart en het maken van groepsfoto’s.

Het diner vond in de sfeervolle zaal ernaast plaats en waren er diverse speeches. De DJ van Skyfly was inmiddels een mooie set op aan het bouwen en zich warm aan het draaien. De avondgasten werden door het bruidspaar verwelkomd waarna ze even later het feest openden met een goed ingestudeerde dans. Het feest kwam direct goed los en is tot het einde van de avond aan één stuk doorgegaan, geweldig! Tot het einde zijn erbij gebleven om te fotograferen en dat was ook een feest met de gezellige gasten en goede muziek.

De dag na hun bruiloft hebben we nog gelijk een shoot gedaan in hun trouwkleding met het paard van Esmeralda erbij, op de in bloei staande Soester Duinen. Ook dat was weer heel erg leuk om te doen!

Zelf op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!

Hun lovestory: