Druk druk druk

Hallo bezoekers van mijn weblog,

Door de drukte kom ik er momenteel niet aan toe om de foto’s en lovestory’s van de bruiloften die ik aan het fotograferen ben te plaatsen. Neem daarvoor een kijkje op mijn Facebook pagina!

FACEBOOK PAGINA TWEEMETERVIJF FOTOGRAFIE

Zie je hopelijk daar!

Lovestory trouwreportage Elsemieke en Ronald – Nijkerk en Hoevelaken

Kort voor mijn vakantie mocht ik de bruiloft van Elsemieke en Ronald fotograferen. Een relaxte, ontspannen dag was het met veel humor waar ik door de drukte niet eens de previews aan jullie heb kunnen laten zien. Maar daarom nu de lovestory van dit mooie stel!

Lees meer

Lovestory trouwreportage Tessa en Teun – Rijswijk en Kijkduin

Zojuist hebben Tessa en Teun hun lovestory en trouwfoto’s voor het eerst bekeken en met veel plezier laat ik hem nu ook aan jullie zien. Eerder schreef ik over  hun prachtige trouwdag het volgende:

Lees meer

Trouwfotograaf Huis Te Werve

Lovestory trouwreportage Anneloes en Maarten – Huis Te Werve

Jawel, de lovestory van de trouwreportage van Anneloes en Maarten dat ik bij Huis Te Werve voor ze mocht maken staat online! Geniet mee van de dag. Hun dag!

Lees meer

Trouwfotograaf Utrecht Fort Vuren

Lovestory Heukelum en Fort Vuren – Kamala en Bas

Met veel plezier laat ik jullie de lovestory zien van Kamala en Bas die ik bij hun thuis in Heukelum, bij Fort Vuren en in Asperen heb mogen maken. Eerder schreef ik over hun dag:  Lees meer

Trouwfotograaf Utrecht Montfoort Hilversum

Previews trouwreportage Kasteel Montfoort – Nicole en Job

Gisteren was het de dag waarop ik de trouwreportage voor Nicole en Job mocht maken die in Kasteel Montfoort gingen trouwen en met veel plezier laat ik jullie de previews van hun trouwdag zien. Het was een dag met veel lachen en een traan en een uniek moment!

Lees meer

Trouwfotograaf Utrecht Rijswijk Kijkduin

Previews trouwreportage Kijkduin strandbruiloft – Tessa en Teun

Gisteren mocht ik de trouwreportage van Tessa en Teun op het strand van Kijkduin maken en ze hadden er een echte strandbruiloft van gemaakt. Inclusief het perfecte weer! Geniet hieronder mee van hun previews.

Lees meer

Trouwfotograaf Purmerend Utrecht

Lovestory trouwreportage Purmerend – Rianne en Frank

Gisteren heb ik aan Rianne en Frank eindelijk de lovestory van hun trouwreportage in Purmerend mogen laten zien. Een fantastische dag was het en ik denk dat dit ook de trouwfoto’s te zien is. Kijken jullie mee?!?!

Lees meer

Trouwfotograaf Utrecht Huizen

Previews trouwreportage Ilse en Michael – Huizen

Na een mooie trouwdag gisteren is het tijd om de previews van de trouwreportage die ik voor Ilse en Michael in Huizen mocht maken te laten zien aan jullie. Kwam de regen met bakken uit de hemel ’s ochtends, op het moment dat Michael zijn bruid kwam ophalen begon de zon te schijnen en werd het in alle opzichten een prachtige dag!

Lees meer

Lovestory trouwreportage Houten en Assel – Eva en Danny

De prachtige lovestory van de trouwreportage die ik in Houten en Assel voor Eva en Danny heb mogen maken staat online! Geniet mee van hun liefde, de fantastische plekken waar we de trouwfoto’s gemaakt hebben en natuurlijk de sfeervolle kapel van hun kerkelijk huwelijk.

Lees meer