Trouwfotograaf Utrecht Huizen

Previews trouwreportage Ilse en Michael – Huizen

Na een mooie trouwdag gisteren is het tijd om de previews van de trouwreportage die ik voor Ilse en Michael in Huizen mocht maken te laten zien aan jullie. Kwam de regen met bakken uit de hemel ’s ochtends, op het moment dat Michael zijn bruid kwam ophalen begon de zon te schijnen en werd het in alle opzichten een prachtige dag!

Lees meer

Lovestory trouwreportage Houten en Assel – Eva en Danny

De prachtige lovestory van de trouwreportage die ik in Houten en Assel voor Eva en Danny heb mogen maken staat online! Geniet mee van hun liefde, de fantastische plekken waar we de trouwfoto’s gemaakt hebben en natuurlijk de sfeervolle kapel van hun kerkelijk huwelijk.

Lees meer

Lovestory trouwreportage Bunnik – Wietske en Xander

Jaaaa de lovestory gemaakt tijdens de trouwreportage in Bunnik en Houten van dit lieve stel (en prachtige gezin) staat online! Eerder schreef ik over ze:

Laat ik beginnen met te zeggen dat Wietske en Xander twee geweldige dochters hebben, wat een lieverds! Beiden vonden ze het leuk om voor de camera te staan en al snel hadden ze me ook nauwelijks nog door dus kon ik hun ook ‘natural’ fotograferen. En Wietske en Xander zelf waren een heerlijk ontspannen en gezellig bruidspaar met enorm veel scherpe humor. We hebben tijdens de voorbereidingen vooraf maar ook op de dag zelf behoorlijk wat afgelachen.

Lees meer

Trouwfotograaf Utrecht Den Haag Rijswijk

Previews trouwreportage Rijswijk – Anneloes en Maarten

Met trots laat ik jullie de previews zien van de trouwreportage die ik in Rijswijk heb mogen maken van Anneloes en Maarten. Dit leuke stel kwam bij mij terecht doordat Maarten een fotografie workshop bij mij had gevolgd en na een ontzettend leuk gesprek bij hun thuis hakten ze de knoop door; ik mocht hun trouwfotograaf zijn!

Lees meer

Trouwfotograaf Utrecht - Heukelum

Previews trouwreportage Heukelum – Kamala en Bas

Eigenlijk zou er achter de titel ‘previews trouwreportage Heukelum – Kamala en Bas’ nog ‘en Fayenne’ moeten staan. Hun dochtertje stal namelijk de show op de prachtige trouwdag van haar ouders. En wat hadden Kamala en Bas het troffen met het weer! Strakblauwe hemel, 27 graden en een prachtig fort waar we de fotoreportage gemaakt hebben.

Lees meer

Trouwfotograaf Utrecht Purmerend

Previews trouwreportage Purmerend – Rianne en Frank

Wat een ongelooflijk mooie en gezellige dag is de bruiloft van Rianne en Frank geweest en met veel plezier laat ik jullie de previews zien van hun trouwreportage die ik gisteren in Purmerend heb mogen maken. Het was een dag met heel mooi weer, een hele mooie trouwlocatie en een intens groen bos!

Lees meer

Trouwfotograaf Houten en Utrecht

Previews trouwreportage Houten en Assel – Eva en Danny

Vol trots laat ik jullie graag de previews zien van de trouwreportage die ik voor Eva en Danny heb mogen maken in mijn ‘hometown’ Houten en ook in het nabij Apeldoorn gelegen Assel. Een bruiloft met een bijzonder sfeervolle locatie voor het kerkelijk huwelijk!

Lees meer

Trouwfotograaf-Utrecht-Header-Marinka-Jaap

Lovestory Marinka en Jaap – Trouwfotograaf Utrecht en Maarssen

De lovestory van de trouwreportage die ik in Utrecht en Maarssen heb mogen maken voor Marinka en Jaap staat online! Een bijzondere dag die begon op het binnenvaartschip van de ouders van Marinka, een vervolg kreeg op de sfeervolle trouwlocatie Goudestein van de gemeente Maarssen en eindigde met een borrel, diner en feest op de feestlocatie Mereveld aan de rand van Utrecht. Genieten jullie mee van hun liefde, haar fantastische blauwe jurk en het mooie weer?

Lees meer

Trouwfotograaf Utrecht

Previews trouwreportage Bunnik – Wietske en Xander

De trouwreportage van Wietske en Xander mocht ik dichtbij huis maken, namelijk in Houten en Bunnik en graag laat ik met deze previews jullie alvast meeleven met hoe prachtig hun dag is geweest!

Lees meer

Trouwfotograaf Utrecht

Previews trouwreportage Utrecht – Marinka en Jaap

De start van het hoogseizoen voor de trouwreportages is officieel en daarom kan ik als eerste de previews van de trouwreportage in Utrecht en omgeving die ik voor Marinka en Jaap heb mogen maken laten zien.

Lees meer