Damien Franscoise - Tweemetervijf fotografie - Trouw-Portret - 2M5

Wie is Damien Franscoise?
Mijn naam is Damien Franscoise, man, geboren in 1984 in Maastricht en daarna via Brunssum, Breda en Den Haag in Houten (vlakbij Utrecht) terecht gekomen, samen met mijn gezin. In 2010 ben ik getrouwd met Patricia en daarna zijn onze zonen Corné, Lucien en Gabriël geboren. Hiervoor gewerkt in de reiswereld maar sinds 2010 full-time bezig met fotografie. En dat is een hele goede keuze geweest!

Waarom trouwreportages?
Ik vind het heel bijzonder en inspirerend om een bruiloft van zo dichtbij mee te mogen maken en vast te leggen, om het vertrouwen van het bruidspaar te krijgen en eindeloos creatief te mogen zijn. Ik leg de momenten vast die later jullie herinnering aan de trouwdag zullen zijn. Maar niet alleen van jullie. Ook van jullie familie en vrienden. En later zullen wellicht jullie kinderen en kleinkinderen naar de foto’s kijken en weten hoe jullie trouwdag geweest is. Het voelt mij heel erg bijzonder om juist die foto’s te mogen maken. Een herinnering voor generaties!

Doe je ook nog iets anders dan trouwreportages?
De trouwreportages wissel ik af met landschap- en reisfotografie en daar geef ik ook veel cursussen in (gemiddeld 400 deelnemers per jaar) en organiseer en begeleid ik mijn eigen fotoreizen. Zo ga ik onder meer naar Toscane en Parijs met enthousiaste hobby-fotografen om hun beter te leren fotograferen. Meer hierover kun je lezen op mijn website over reisfotografie en fotoworkshops.

Ik zou het een voorrecht vinden om jullie te mogen leren kennen en jullie bruiloft te mogen fotograferen! Nemen jullie contact met mij op?