Wat vinden eerdere bruidsparen van Tweemetervijf Fotografie:

Elsemieke en Maurice

Het kiezen van de juiste fotograaf voor onze bruiloft was natuurlijk super belangrijk! Toen we op de website van Tweemetervijf fotografie belandden, waren we meteen onder de indruk. De foto’s zijn prachtig. Na een gezellig gesprek hadden we besloten om voor Damien (Tweemetervijf fotografie) te kiezen als fotograaf op onze bruiloft. Eerst hebben we gebruik gemaakt van een pre-weddingshoot. Hier merkten we al dat Damien heel prettig in de omgang is. Hij is gezellig en stelt je echt op je gemak, wat ervoor zorgt dat je niet zo ongemakkelijk op de foto staat 🙂 En de foto’s die hieruit zijn gekomen zijn prachtig. We zijn er erg blij mee. Ook de foto’s die Damien op onze bruiloft gemaakt heeft, zijn nog mooier geworden dan we hadden gehoopt! Damien heeft oog voor de omgeving en dat maakt de foto’s écht geweldig. Tijdens onze bruiloft was Damien ook heel fijn in de omgang. Damien weet zich goed in groepen te mengen en stelt iedereen op het gemak. Damien is tot laat in de avond gebleven en heeft ook prachtige foto’s gemaakt van ons feest. Hier zijn we echt blij mee!


Alexandra en Joop

Wij zijn erg blij geweest met de keuze van Damien voor onze beide fotoshoots van zowel de love schoot als de trouw schoot liep super goed. De eerste ontmoeting met Damien verliep al gezellig en we waren erg tevreden over zijn professionele houding, gezelligheid en het rekening houden met onze wensen. Hij was open en hij liet ons rustig de keuze om hem te kiezen. Door de klik hebben we veel ontspanning gehad tijdens de shoots. Tijdens de bruiloft hebben we veel complimenten gekregen over de fotograaf. Hij was op de achtergrond maar op en positieve manier aanwezig. De resultaten waren precies zo als we gehoopt dat de foto’s waren. Vooral omdat er en lange tijd hadden gezocht naar en goede fotograaf kunnen we nu met zekerheid zeggen dat we ons op ons gemak voelden bij Damien en hij dacht met ons mee. Na de bruiloft kwam al snel de vraag om bij hem langs te komen om de foto’s te bekijken. We waren enorm enthousiast en wisten zeker dat de foto’s mooi waren en dat bleek ook zo. Damien is zeker een aanrader en als ik me bruiloft op nieuw zou kunnen doen zou hij er zeker weer bij zijn. Als we bijzondere momenten krijgen zouden we deze ook graag willen vast leggen bij Damien. Voor degene die nog op zoek zijn naar een fotograaf zeker voor Damien kiezen. Hij heeft goede prijs kwaliteit, hij heeft plezier in zijn werk en dat straalt er ook van af, hij kijkt naar de wensen, komt op tijd, zorgt voor en ontspannende sfeer, de foto’s zijn op tijd binnen, de foto’s zijn goede kwaliteit en bij de foto’s stralen de emoties af waardoor we ons zo weer kunnen in leven in onze bijzondere dag waardoor we dankzij hem er elke dag weer op terug kunnen kijken.


Alexandra en Roderick

Wij zijn heel erg blij dat we Damien als fotograaf hebben gekozen voor onze bruiloft. Hij heeft een hele open houding, wat zorgt voor een ontspannen en gemoedelijke sfeer waarbij wij ons op het gemak voelden. Hij was heel enthousiast over de locatie en deed zijn best om een hele mooie fotorapportage te maken. Dat is zeker gelukt! Dankzij Damien hebben we (naast elkaar ;)) een prachtige tastbare herinnering aan deze bijzondere dag!


Jolanda en Wouter

Het is alweer een poos geleden, maar Damien is een fotograaf die deze beoordeling 100% verdient. Wij zijn in September 2017 getrouwd en waren relatief kort van te voren alles gaan plannen. Via theperfectwedding.nl kwamen we eigenlijk al snel bij tweemetervijf uit, vanwege de prachtige foto’s die er tentoongesteld worden. Daarbij was meteen te zien dat hij een goed oog had voor compositie en natuur. Later bleek hij ook van oorsprong een natuurfotograaf te zijn. Alle voorbereidingen verliepen vlekkeloos en op de dag zelf waren hij en zijn collega op een prettige manier aanwezig. Het resultaat: prachtige foto’s en een fantastisch album met oog voor compositie en detail. Alles is goed verzorgd en je hoeft je nergens druk om te maken. Ook van de gasten op de bruiloft kregen wij te horen dat ze de fotografen erg waardeerden in hun werk en contact. Al met al een professioneel geheel en zeker aan te bevelen voor anderen!


Karin en Kees

Het contact met onze fotograaf was vanaf de eerste minuut erg prettig, betrokken en vooral erg leuk. Al tijdens de pre- weddingshoot was het erg leuk. Damien is erg deskundig en heeft een heel eigen stijl. Met deze stijl en deskundigheid wist hij ons erg mooi op de foto te zetten. Tijdens onze bruiloft heeft hij onze mooiste dag fantastisch vastgelegd. De sfeer en de emotie spatten van iedere foto af. Ook na de bruiloft hebben we samen met hem genoten van een mooie avond. Op deze avond hebben we de foto’s bekeken en ons album samengesteld. De sfeer was wederom hartverwarmend. “We hebben deze avond het gevoel opnieuw getrouwd te zijn”. Damien heel erg bedankt dat je deze, voor ons onvergetelijke dag nog mooier hebt gemaakt. Je bent een fijn en deskundig mens met een heel eigen stijl.


Mandy en Paul

Bij ons kennismakingsgesprek maakte Damien gelijk een vriendelijke en professionele indruk. Tijdens de pre-wedding shoot hebben we alvast op een ontspannen manier kunnen wennen aan elkaar zodat het op de dag zelf allemaal heel soepel verliep. Zojuist in Damien’s studio de bewerkte foto’s gepresenteerd gekregen en we zijn heel blij met het resultaat, de gehele dag is perfect vastgelegd! Daarnaast is Damien een prettige en leuke vent om er bij te hebben!


Annelienke en Donald

Ontzettend goede en ook leuke fotograaf. Alles is mogelijk, niks is te gek. We hebben zowel de pre-wedding shoot als de trouwrapportage gedaan, en beiden zijn geweldig geworden! De persoonlijke aanpak en het feit dat Damien op een heel prettige manier aanwezig is maakt dat de foto’s de sfeer goed weergeven.


Marjolijn en Jeroen

Damien is een hele goede keuze als (trouw)fotograaf. Vanaf het begin enthousiast, een goede klik en een hele prettige persoonlijkheid om een hele dag mee door te brengen. Op de achtergrond maar met veel oog voor detail alles vastgelegd wat voor ons belangrijk was. Het resultaat mag er zijn, prachtige foto’s!!!


Tessa en Teun

Wij zijn zeer tevreden over Tweemetervijf fotografie! Damien was heel prettig om mee samen te werken en hij heeft onze dag van het begin (aankleden en make-up) tot en met een groot gedeelte van het feest prachtig weten vast te leggen. De pre wedding shoot was ook erg leuk om te doen en onze kinderen konden toen ook al goed aan hem wennen. Hij is ook erg leuk en enthousiast met kinderen! Voor de avondgasten was het ook erg leuk dat hij al wat foto’s kon vertonen van hoe de dag tot dusver was geweest. Ook de gasten waren allemaal erg enthousiast over die fijne en relaxte fotograaf die wij hadden. En vandaag hebben we het filmpje bekeken die hij heeft gemaakt en wat was het mooi om die te zien en de dag weer opnieuw te kunnen beleven, erg mooie foto’s allemaal. Het gaat lastig worden om uit al die mooie foto’s te gaan kiezen welke we in het groot willen laten afdrukken. Damien, nogmaals bedankt voor alle foto’s en we kijken uit naar het fotoboek dat je voor ons gaat maken!


Kamala en Bas

We hebben Damien leren kennen bij ons thuis voor een kennismakingsgesprek. Hij kwam vriendelijk en zeer professioneel over. Al snel wisten we dat we voor Tweemetervijf fotografie gingen. We wilden graag de mooie omgeving waar wij wonen in de foto’s terug zien en dat is uitstekend gelukt. Damien is zeer prettig in de omgang en staat open voor wensen en inbreng vanuit ons. Dat zelfs mijn zus foto’s mocht maken met zijn toestel vond ik bijzonder. Door zijn leuke omgang met kinderen staat onze dochter van 10 maanden er ook fantastisch op, mooie herinnering voor haar voor later. Op de dag zelf ging hij op tussen onze gasten en heeft haast onzichtbaar onze trouwdag perfect vast weten te leggen. Vlak voor het spannende moment dat bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien wist hij mij op mij gemak te stellen. Erg fijn op dat moment als je zo zenuwachtig bent. Ik kan Damien – Tweemetervijf fotografie zeker aanbevelen want ik gun iedereen zo’n mooie herinnering vast gelegd in foto’s.
Damien, ontzettend bedankt!


Marinka en Jaap

Damien maakt echt prachtige foto’s! Hij weet de goede momenten vast te leggen zonder in de weg te lopen. Zowel wij als onze gasten hebben hem nauwelijks opgemerkt gedurende de hele dag! Hij houdt goed rekening met je wensen, wij wilden niet teveel statische foto’s maar gewoon vastlegging van wat er op de dag gebeurde. We hebben er een mooie reportage aan over gehouden! En daarbij is Damien ook gewoon gezellig in de omgang, een echte aanrader!


Roxanne en Michiel

In één woord; GEWELDIG

Wanneer je een bruiloft gaat regelen is de fotograaf één van de eerste onderdelen die je geregeld wilt hebben. Je gaat op zoek naar fotografen, die volgens je smaak foto’s maken. Zo zijn wij bij Damien terecht gekomen. Na het maken van een afspraak, is Damien bij ons thuisgekomen om te praten over ons, onze ideeën en smaken. Het voelde direct goed. Een heel ontspannen sfeer en Damien biedt veel verschillende mogelijkheden.
In aanloop van onze bruiloft, hebben wij best veel vragen gehad. Damien gaf altijd snel een reactie. Wij hebben ook getwijfeld over de loveshoot. Omdat wij beiden niet vaak en graag voor de camera staan, leek het ons toch wel een goed idee om dit te doen. Wij zijn die dag naar Meijendel gegaan. Wat was dat een fijne dag! Damien liet ons merken, dat we gewoon onszelf konden zijn. Hier en daar gaf hij een kleine aanwijzing hoe te staan, maar dit voelde helemaal niet als poseren. Ook deze dag verliep erg ontspannen met hier en daar wat humor; de duin liet zich niet gemakkelijk trotseren. Damien heeft op deze dag uitgebreid de tijd genomen. Al heel snel kregen wij de foto’s van de loveshoot en deze beloofden een mooie serie voor onze bruiloft.
De dag zelf verliep iets anders dan gehoopt. In de ochtend, op het moment van vertrek, begon het enorm hard te regenen. Toch wist Damien hier hele mooie foto’s te maken. Op het moment van aankomst op locatie trok de lucht open en konden we toch buiten foto’s maken. Tijdens de ceremonie en receptie heeft Damien veel foto’s gemaakt. Hierbij was hij nauwelijks merkbaar aanwezig. Veel van onze gasten hebben zeer positief gereageerd op en over Damien. Na de receptie was het eigenlijk tijd voor Damien om te gaan, maar ook deze dag nam hij weer extra de tijd om toch nog wat foto’s buiten te maken. Het was immers nu droog.
De dag na onze bruiloft had Damien al een filmpje klaar waar een aantal foto’s te zien waren. Dat was al zo prachtig. Je beleeft de dag steeds weer.
Een paar weken later (er zat een vakantie tussen) waren de foto’s klaar. En dat waren er heel veel. Damien had ook al een opzet gemaakt voor een album. Wij wilden graag een paar foto’s anders en natuurlijk was dat geen probleem. Maar toen…… het album…. Wat enorm veel keus!!! Wij hebben nu een geweldig mooi album om aan onze dag terug te denken. Damien, bedankt voor alles! Wij zouden zo weer voor jou kiezen.


Sigrid en Robin

We hebben Damien tijdens een andere bruiloft leren kennen en zijn fijne manier van werken en de mooie foto’s spraken ons erg aan. De keuze voor een fotograaf om onze eigen bruiloft vast te leggen was dan ook snel gemaakt. Twee maanden voor onze bruiloft zijn we met Damien een dag naar Maastricht geweest voor de “pre-weddingshoot”. Onze wens was om Maastricht duidelijk in de foto’s naar voren te laten komen en dit is helemaal gelukt. Dankzij de creatieve ideeën van Damien leverde de “pre-weddingshoot” al een aantal mooie, bijzondere en “Mestreechse” foto’s op. Onze bruiloft zelf heeft Damien van begin tot eind heel mooi, origineel en gevarieerd in beeld gebracht. Tijdens de ceremonie, receptie en feest heeft hij onopvallend gefotografeerd en het maken van de fotoreportage in Maastricht was erg ontspannen en leuk om te doen. Aan het begin van het feest ’s avonds had Damien de eerste foto’s al klaar om aan de gasten te laten zien en dit leverde alleen maar positieve reacties op. Kortom: we zijn heel blij dat Damien onze bruiloft heeft willen vastleggen en raden hem iedereen aan!


Joyce en Jeroen

Zeer fijne samenwerking met Damien, hij denkt met je mee en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt.
Verder staat hij open voor nieuwe ideeën en heeft hij goede tips. Wij kunnen hem iedereen aanraden!


Julia en Sander

Wij waren onder de indruk van de foto’s op de website van Damien, en wilde graag meer informatie. Zo gezegd zo gedaan, afspraak gemaakt en Damien is bij ons thuis geweest. Daar heeft hij een aantal fotoalbums met foto’s laten zien. Wij waren onder de indruk, dus wij wilden dat Damien onze trouwfoto’s ging maken.
Maar voor wij daadwerkelijk gingen trouwen, gingen wij eerst een ‘pre-weddingshoot’ doen. Hiervoor zijn wij naar de binnenstad van Utrecht gegaan. Omdat je niet elke dag voor een camera staat, was het in het begin wat wennen. Echter heeft Damien ons prima op ons gemak gebracht en de foto’s waren dan ook TOP.

Op de dag van onze bruiloft is Damien eerst naar het ouderlijk huis van mijn vrouw gegaan. De voorbereidingen waren daar in volle gang en dit is super op foto vastgelegd. Daarna is Damien naar mijn ouderlijk huis gegaan om de voorbereidingen bij mij vast te leggen.
Tussen de trouwceremonie en het feest heeft Damien een preview gemaakt die liet zien hoe het eerste deel van de dag was geweest. Deze preview werd getoond toen onze avondgasten binnenkwamen en wij hebben hierop heel veel leuke reacties gehad.

De uiteindelijke foto’s zijn ook super geworden, en wij willen jullie dan ook Damien van harte aanraden!


Senne en Peter

24 juni 2016 was onze dag, we hadden in april een pre-weddingshoot gedaan met Damien en van een van de foto’s onze uitnodiging gemaakt, daar kregen we al zoveel positieve reacties op!
Op onze trouwdag was Damien de hele dag aanwezig, hij heeft iedere emotie weten vast te leggen, liefde, geluk, vreugde en trots, het straalt van de foto’s af.
Wij hebben voor Damien als onze fotograaf gekozen omdat hij de spontane momenten weet vast te leggen in mooie, kleurrijke foto’s en dit zien wij zeer zeker terug in onze prachtige trouwreportage, die wij iedere dag even door kijken 🙂


Sandra en Sander

Damien maakt fantastisch mooie foto’s en neemt ook je persoonlijke wensen mee in de shoot. Als fotograaf rustig en op de achtergrond. Vooral als je heel gespannen bent erg prettig. Ik zou hem iedereen aanraden.

Nannie en Patrick

We zijn ontzettend blij dat wij Tweemetervijf fotograaf Damien hebben uitgekozen! Hij is professioneel, enthousiast en creatief, waardoor wij nu een trouwboek vol prachtige én gave foto’s hebben! Daarnaast is hij vriendelijk, kalm en relaxed, waardoor je op je gemak voor de camera staat, ook als je dat eigenlijk best spannend vindt.
De commutatie verliep prettig, snel en duidelijk! Daarnaast droeg hij meermalen perfecte oplossingen aan, van een fleecevest tegen de kou tot een nieuw trouwboek toen die al snel was beschadigd. Dat is extra service die je niet verwacht, maar zo ontzettend fijn was!
We zijn ontzettend gelukkig met het resultaat!


Hannah en Bart

De perfecte trouwfotograaf bestaat: Damien Franscoise! Naast dat hij een ontzettend vriendelijke en bescheiden man is, wist hij onze trouwdag zo goed vast te leggen dat het bij het terugkijken van de foto’s even leek alsof we weer even op onze trouwdag waren. Damien heeft heel goed begrepen welke sfeer wij wilden creëren op onze trouwdag, en zijn foto’s sloten daar naadloos op aan. Hij dacht met ons mee, gaf ons goede adviezen en was op de dag zelf een hele prettige gast. Van familie en vrienden hebben wij veel complimenten over Damien gekregen. Zowel hij als zijn foto’s hebben een blijvende indruk op ons gemaakt. Dank je wel Damien voor je prachtige foto’s!


Mandy en Justian

De eerste ontmoeting met Damien was al goed. Hij nam de tijd voor ons en was oprecht geïnteresseerd in ons en onze wensen. In de aanloop naar de bruiloft regelmatig contact gehouden. Hij reageerde snel op onze mail. Tijdens de loveshoot gaf hij complimenten en tips op een prettige manier. Toen de grote dag eenmaal daar was, was de samenwerking niet meer zo spannend. We hebben niet eens door gehad dat hij er altijd bij was. Hij volgde ons in ideeën die we ter plaatsen maakte en kwam zelf met ideeën. Dit zorgde voor een hele fijne en ontspannen samenwerking. Het resultaat mag er dan ook zeker wezen! De foto’s spreken boekdelen. De warmte en liefde die wij op de dag zelf hebben ervaren waren zeker terug te zien in de foto’s. Dank je wel Damien dat je onze dag zo geweldig mooi hebt vastgelegd. De herinneringen die voor eeuwig bij ons blijven.